Leica M-A Titan – Camera mecanica pe film in 2022 – Editie limitata de 250 bucati

Leica M-A Titan este cea mai noua editie limitata din portofoliul Leica. Chiar daca suntem in 2022 cei de la Leica au curaj sa lanseze un nou rangefinder pe film 100% mecanic. Noua Leica M-A Titan nu are nevoie de baterii sau electronica pentru a functiona, incarci filmul si armezi totul manual. Aceasta camera este un statut si apoegul ingineriei. Cei care vor totusi ceva digital pot alege recentul Leica M11 ( vezi material ).

 

 

Camera in sine este a 6-a editie limitata din titan lansata de Leica, aceasta este realizata la CNC dintr-un singur bloc de Titan. Acest material nu doar ca ii da camerei o culoare faina, dar este si extrem de usor si durabil. Fiind o camera mecanica cu revizii periodice, aceasta camera va tine la propriu o viata de fotograf.

 

Odata cu aceasta camera va fi livrat si APO-Summicron-M 50mm F2 ASPH realizat din titan cu design similar cu modelul lansat in 1956. Acest set reprezinta apogeul camerelor pe film pentru cei care vor sa fotografieze pe film cu orice pret si sunt dispusi sa achite oricat.

 

 

Totusi pentru aceasta experienta exclusiva nu doar ca achitati 20.000$, dar trebuie sa va obisnuiti cu o camera cu optiuni minime pentru puristi care vor experienta absoluta cand fotografiaza sau pur si simplu vor ceva special de colectie in care sa investeasca. Seturile fiind de 250 exemplare. Camera vine cu gravura speciala ale serialului alaturi de o cutie speciala de prezentare cu interior din matase.

 

 

Camera Leica M-A Titan va fi disponibila global incepand cu luna Iulie si are un pret de ~20000$, iar in Europa si Romania va sari de 20000 Euro. Mentionez ca variantele non-Titan se gasesc la 6000$.  Prin Romania camerele Leica M se gasesc la F64 ( vezi oferta completa ) pentru precomanda. Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).