Panasonic anunta aplicatia de streaming Lumix Tether

Panasonic anunță lansarea aplicației Lumix Tether in versiune beta pentru sistemul de operare Windows. Aplicatia este derivată din “LUMIX Tether (Ver.1.7)”, căreia i s-a adăugat o opțiune de afișare suplimentară pentru situațiile în care această aplicație este utilizată pentru streaming live. Această opțiune ușurează operarea în contextul actual de creștere a cerințelor de streaming ale utilizatorilor. Panasonic este al 3-lea producator dupa Canon si Fujifilm care anunta aceast tip de software. Aplicația “LUMIX Tether” a fost inițial concepută pentru fotografierea telecomandată, interfețele grafice pentru setarea zonei de focus cât și panourile de control sunt afișate pe PC concomitent cu imaginile captate, în cazul conexiunii prin USB. Aceste elemente grafice devin totuși un impediment în situația în care aplicația este utilizată pentru o transmisiune în direct.

 

Panasonic Vario-Summilux 10-25mm f1 (21)
Ca răspuns la solicitările utilizatorilor pentru rezolvarea acestei probleme, modul LIVE VIEW a fost adăugat în aplicația “LUMIX Tether for Streaming (Beta)”. Acest mod permite afișarea exclusiv a imaginii captate, facilitând preluarea ei de către aplicațiile separate de streaming. Utilizatorii pot opta dacă să afișeze sau nu elementele grafice în timpul conexiunii prin USB conform scopului propus. LUMIX Tether este oferită ca o versiune preliminară, care este momentan în dezvoltare. Această versiune a aplicației nu oferă garanție de utilizare și nici asistență. Aplicatia este compatibila cu Panasonic GH5, G9, GH5S, DC-S1, DC-S1R si DC-S1H.

 

Panasonic Vario-Summilux 10-25mm f1 (25)

 

Specificatii minime necesare pentru rularea LUMIX Tether
Sistem de operareWindows 10 (32bit/64bit)
ProcesorIntel CPU tactat la 1 GHz sau superior
Rezoluție monitor1024 x 768 pixeli sau superioară
RAMminim 1GB (32bit), minim 2GB (64bit)
HDDSpațiu disponibil de minim 200 MB pentru instalare
InterfațăUSB 3.0/3.1

 

Aplicatia poate fi descarcata de AICI ( vezi link ).  Echipamentele Panasonic sunt disponibila in Romania la F64 ( vezi oferta ), FotoHobby ( vezi oferta ) si WestBuy. Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).