Luna obiectivelor Canon

Septembrie este Luna obiectivelor Canon.

 

Pentru fiecare oportunitate, sau moment special din viata unui fotograf/videograf, fie el profesionist sau amator, Canon are un obiectiv ideal pentru orice situatie. Fie ca este vorba de o excursie in Delta Dunarii, unde este ideal un teleobiectiv performant precum Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, care va aduce mai aproape de privitor peisajele si fauna indepartata. Fie ca avem de surprins momente unice din viata unui cuplu, in cea mai importanta zi a vietii lor cu ajutorul unui Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM.

Box-(600x500)px_2

 

Nici pasionatii de portrete si macro nu au fost uitati, in aceasta promotie regasindu-se o mare variatate de obiective fixe de calitate. Canon EF 50mm f/1.8 STM este cel mai nou si accesibil obiectiv compatibil cu senzorii APS-C, ideal pentru fotografia de portret. In promotie avem prezent si arhicunoscutul Canon EF 85mm f/1.2L II USM. Pentru pasionatii de macro este disponibil Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM (1:1), obiectiv cu un raport de marire 1:1, ideal pentru reproduceri cat mai fidele in fotografia macro.

Box-(600x500)px

 

Fotografii pasionati de obiective wide – ultra-wide, au si ei motive de bucurie pentru ca in oferta este prezent Canon EF 11-24mm f/4L USM, cel mai performant zoom ultra-wide din portofoliul Canon. Iar pentru cei cu buget modic exista varianta Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM.  Aceste obiective sunt ideale pentru fotografia de peisaj, arhitectura unde se doreste uneori folosirea distorsiunilor intr-un mod creativ.

Box-(600x500)px_3

 

 Canon ofera o reducere de 10% la peste 60 de obiective din portofoliu in luna Septembrie, pentru toti cei care detin deja un DSLR Canon. Pagina oficiala a promotiei este disponibila aici www.canon.ro/lenspromo/discount/. Obiectivele sunt disponibile la toti parteneri Canon din Romania.

 

Lumina buna!