, ,

Manfrotto lanseaza LUMIE

Publicat in

Share

Manfrotto lanseaza LUMIE
Disponibila in trei versiuni: MUSE, ART si PLAY , LUMIE este un nou model de lampa LED destinata deopotriva pasionatilor de fotografie si profesionistilor din domeniul foto/video.
 

lumie1

 

Ele sunt dedicate fotografilor sau videografilor care experimenteaza fotografia de portret sau still life si vor sa obtina imagini impecabile, fara a pierde mult timp cu set-up-ul.

 

mff

mfff

 

Cele trei modele din seria LUMIE sunt compacte si vin cu patina hot-shoe inclusa, ce se potriveste pe orice tip de aparat foto cu patina standard. Totodata, LUMIE au posibilitatea de a fi atasate pe orice tip de stativ sau trepied foto, deoarece au prindere universala cu filet.

Toate cele trei modele LUMIE au suport de filtru inclus, precum si un set de filtre alcatuit din cele mai uzuale: doua de corectie si unul de difuzie.
Totodata, ele vin cu acumulator Li-Ion, inclus si un cablu USB pentru a putea fi incarcate de la orice dispozitiv electronic ce utilzeaza USB, inclusiv direct de la aparat.
Separat, pentru toate se pot achiztiona seturi de filtre colorate, pentru imagini creative.

 

mfffdd

Lumina emisa de LED este puternica si constanta, avand un CRI >92% si o temperatura de culoare de 5600K. Temperatura de culoare se poate modifica cu ajutorul filtrelor de corectie, pentru a obtine tonuri calde la portrete.Fiind puternica si compacta, LUMIE poate fi purtata in geanta si utilizata de cate ori situatia o cere, atat prinsa pe stativ, pe aparat cat si tinuta in mana.
Cele trei modele sunt deja disponibile pe stoc: AICI.

In curand urmeaza un mic review pentru aceste mici „jucarii”.

lumie portet articol

lumie produs articol

Ce pare aveti despre aceste noi acesorii?

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut