Manfrotto lanseaza un nou trepied compact dedicat calatoriilor

Manfrotto lanseaza un nou trepied compact dedicat calatoriilor.
Ca un raspuns la nevoile fotografilor de portabilitate si confort, Manfrotto a lansat de curand un nou trepied in seria Compact Advanced, destinat posesorilor de DSLR entry si midlevel, cu obiective de kit sau zoom.
Trepiedul are un raport excelent greutate proprie vs. greutate sustinuta. Avand o greutate de doar 1.3kg, el poate sustine in deplina siguranta pe tilt lateral excetric axului, un echipament foto DSLR + obiectiv de pana la 3kg, in ax putand sustine chiar si dublu.

 

 

compact stiri
Cu o greutate redusa, o dimensiune compacta (46cm strans) si dotat cu husa de transport, acest trepied este ideal pentru fotografii care se deplaseaza mult in locatii, calatorii sau pur si simplu doresc un trepied de incredere in activitatea lor fotografica si confort in utilizare.
Trepiedul este dotat cu un cap bila ce permite controlul frictiunii bilei precum si ajustarea unghiului de fotografiere. Capul are placuta quick release, inclusa.

 

compact_emotional
Pentru a fi usor de transportat, trepiedul dispune si de o husa matlasata cu burete protectiv, inclusa.Trepiedul dispune de garantie de 5 ani, iar pretul accesibil alaturi de caracteristicile oferite, il plaseaza in randul produselor de succes in comunitatea fotografilor pasionati avansati.
Trepiedul este deja disponibil in Romania prin Photosetup la un pret de 429Lei (TVA inlclus), iar clientii noi primesc 8% discount de prima cumparatura de pe site-ul magazinului.