,

Manfrotto lanseaza seria de produse Manhattan

Share

Manfrotto lanseaza Manhattan, cea mai premiata colectie din istoria firmei.Manhattan a primit in 2017 imediat dupa lansare, premiul TIPA, premiul IFA si RedDot. Colectia este restransa  2 modele de genti si un rucsac. Materiale de inalta calitate, designul minimalist si versatilitatea sunt cele mai importante trasaturi ale noi game Manhattan.

Manfrotto Manhattan

Seria Manhattan este disponibila in culoarea gri si vine un un design potrivit pentru cei ce sunt pasionate de fotografia de strada. Cele doua genti de umar pot adaposti un kit DSLR sau Mirroless format dintr-un body si 2-3 obiective alaturi de un laptop si accesorii. Rucsacul este mai incapator si poate gazdui un kit DSLR cu 4 obiective un laptop si trepied atasat. La interior gasim noile despartitoare Flexy Camera Shell ce sunt mai flexibile decat cele standard si ofera o mai buna organizare si protectie interioara. La exterior materialul textil este hidrofob si suplimentar gasim inclusa o husa de ploaie la fiecare dintre produse.

 

 

Galerie Foto

 

Manfrotto Manhattan (3) Manfrotto Manhattan (4)

Manfrotto Manhattan (1)Manfrotto Manhattan (6)Manfrotto Manhattan (2) Manfrotto Manhattan (5)

Designul este minimalist si nu cauta sa iasa prea mult in evidenta prin culori intense.

 

Preturile pentru seria Manhattan sunt cuprinse intre 440 lei si 707 lei, iar produsele pot fi achizitionate de AICI. Daca esti la prima ta comanda la Photosetup beneficiezi de 8% reducere.

 

 

 

 

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut