SanDisk lanseaza primul card Extreme microSDXC UHS-I de 400 GB.

Share

In urma cu 6 luni, SanDisk lansa primul microSDXC UHS-I cu o capacitate de 400 GB. Astazi au anuntat modelul microSDXC Extreme UHS-I V30 cu aceeasi capacitate. Noul microSDXC are o viteza de 160 MB/s la citire si 90 MB/s la scriere, acesta fiind cel mai rapid si incapator microSDXC disponibil in acest moment. Noul card are o clasa de viteza UHS Speed Class 3 (U3) si Video Speed Class 30 (V30). Acesta poate fi folosit alaturi de smartphone-uri si camere de actiune pentru inregistrari 4K cu bitrate mare. Cardul este rezistent la raze x, socuri, variatii de temperatura, stropi de apa si praf. Avand in vedere dimensiunile, trebuie sa fim mai atenti sa nu il pierdem.

 

SanDisk Extreme microSDXC UHS-I - U3 - V30

 

 

Cardul microSDXC Extreme de 400 Gb va fi disponibil in lunile urmatoare la un pret de ~350-400$. In Romania nu se stie exact cand va ajunge, in acest moment este disponibila varianta microSDXC de 400 GB prezentata acum cateva luni. Aceasta poate fi achizitionata de AICI la un pret de 1400 lei. Sunt foarte putine dispozitive ce suporta o capacitate atat de mare, majoritatea dispozitivelor sunt limitate la 256 GB.

 

Cardurile microSDXC de la SanDisk sunt disponibile pentru achizitie la F64 – PC GarageCEL.roevoMAG eMAG.

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut