Rucsacii de munte MindShift Gear Rotation 180 V2 – Capacitati cuprinse intre 22 si 50 Litri

Dupa succesul rasunator al gentii universale ThinkTank Longhaul de 75 Litri ( vezi articol ), cei de la ThinkTank aka MindShift Gear vin cu inca o serie interesanta de produse. Este vorba despre rucsacii de aventura Rotation 180 V2.0, aceasta noua serie va fi sustinuta in luna Septembrie tot pe Kickstarter. MindShift Rotation 180 V2 este un concept inovator introdus prima data de companie in anul 2013 cu ajutorul lui Doug Murdoch ( unul dinttre fondatori si designeri ). Primul rucsac poate fi vizualizat pe Kickstarter AICI.

 


Noile MindShift Rotation 180 V2 sunt disponibile in trei variante de capacitate ( 22L, 34L si 50 Litri ). Fiecare dintre acestea are o borseta care se roteste  ( capacitate cuprinsa intre 6 si 10 litri ), pentru a acomoda kit-uri foto generoase pentru aventurile din natura si de peste noapte. Celelalte compartimente pot fi configurate ca si spatiu pentru echipament foto sau sunt gata sa acomodeze lucruri personale. Greutatea in sine a modelelor variaza intre 1.8 Kg si 2.8 Kg, aceste greutati sunt rezonabile si nu fac rabat la calitatea materialelor si a cusaturilor. Totul este realizat sa dureze, iar scopul principal al rucsacului este sa ofere acces in doar 2.5 secunde la echipamentul din compartimentul rotativ. Pentru toate modelele exista si huse de ploaie, iar varianta de 34 si 50 Litri au organizatoare de tip Stash Master disponibile optional ( pentru extra organizare ).

 

 

Galerie Foto

 

Bretelele si partea din spate ofera un suport excelent pentru spate/umeri/solduri.

Atasarea trepiedului se face pe laterala sau pe centru in spate. 

Vedere de sus cu ce echipament incape in borseta de 6 Litri din fata.

Buzunar laterala pentru sticla de apa/trepied.

Asta incape in borseta de 8.5 Litri al variantei de 34 Litri.

Pe spatele modelelor se gaseste un suport lombar generos si aersisit + un suport de umar din doua tipuri de materiale cu aerisiere.

Rotation 180 V2 de 34 litri in toata splendoarea sa.

La exterior exista doua compartimente pentru depozitarea hainelor de drumetie.

Borseta rotatva din fata are 10 litri.

Variantele de 34 si 50 litri au compartimente speciale pentru recipiente de apa cu capacitate de 3 litri.Se pot atasa o multime de carabine, bete si alte accesorii pe toate variantele.

Varianta de 50 Litri are compartiment si de laptop.

Cele doua modele de Stash Master Pro si non-Pro compatibile cu variantele de 34 si 50 Litri.

 

 

MindShift Rotation 180 V2 este o serie noua de trei rucsaci care se orienteaza catre fotografii de peisaje/wildlife si pentru pasionatii de munte si fotografie ocazionala. Ofera suficient spatiu interior pentru orice configuratie de echipament + lucruri personale. Campania de Kickstarter va fi disponibila incepand cu luna Septembrie, iar pana atunci va invit sa accesati pagina de Pre-Lansare ( Click Aici ). Va puteti rezerva unul din modele in avans cu pret special cu doar 1$. Produsele MindShift Gear sunt disponibile in Romania la FotoHobby ( vezi oferta completa ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).