,

Nikon lanseaza 70-200 mm f/2.8E FL VR si Nikon 19 mm f/4E

Share

Obiectivele vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii noiembrie la partenerii Nikon Professional din Romania.

Noul AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR ofera avantaje importante fotografilor care doresc sa fotografieze sport, actiune, stiri sau reportaje, venind cu o serie de imbunatatiri prin care se diferentiaza de versiunea curenta.

nikon

Caracteristicile de urmarire AF si de control al expunerii, precum si modul VR SPORT, se combina pentru a oferi noi posibilitati de fotografiere in serie. In comparatie cu versiunea curenta, performanta de la o margine la alta a imaginii este imbunatatita, iar pierderea de lumina a fost redusa. Cea mai apropiata distanta de focalizare este acum de numai 1,1 m, iar raportul de reproducere maxim a crescut de la 0,11x la 0,21x. Butoanele configurabile de pe corpul obiectivului faciliteaza cursivitatea operarii, iar pozitiile inelelor de zoom si de focalizare sunt inversate, pentru o manevrare mai echilibrata.

nikon 70-200 f2.8e

Mecanismul electromagnetic pentru diafragma permite un control foarte stabil al expunerii automate (AE) – chiar si in timpul fotografierii in serii de mare viteza. Constructia optica, cu totul noua, include sase elemente de sticla ED, un element din fluorina si un element cu indice mare de refractie (HRI – High Refractive Index). Acoperirea cu nanocristale reduce formele dublate si petele luminoase, marind claritatea imaginilor, in timp ce denaturarea culorilor, aberatia cromatica si distorsiunile sunt controlate pe intregul interval de zoom. Gratie noului corp din aliaj de magneziu si elementelor HRI si din fluorina, acest obiectiv este mai usor decat predecesorul sau, si la fel de rezistent ca intotdeauna.

 

 

Nikon ridica stacheta flexibilitatii compozitionale cu PC NIKKOR 19mm f/4E ED, primul obiectiv in format FX cu unghi larg si control al perspectivei (Perspective control – PC). Fiind ideal pentru fotografierea structurilor arhitecturale, a lucrarilor de arta si a peisajelor, obiectivul PC NIKKOR 19mm f/4E ED este conceput pentru fotografii care au un simt dezvoltat al spatiului. Gratie unghiului de vizualizare si posibilitatilor unice de inclinare, deplasare si rotire pe doua niveluri, acest obiectiv cu focalizare manuala permite fotografierea din punctul de observare dorit.

nikon 19 mm

Inclinarea si deplasarea pot fi efectuate atat individual cat si in combinatie. Rotirea pentru inclinare se poate efectua independent pana la 90° in ambele directii, iar intregul obiectiv poate fi rotit, de asemenea, pana la 90°. Fotografii pot sa exerseze controlul extins asupra planului focal al obiectivului si pot deplasa cu usurinta obiectivul, pentru a crea imagini care nu sunt afectate de convergenta. De asemenea, il pot inclina pentru a crea peisaje clare din prim-plan pana in fundal, fara nevoia de a inchide diafragma, cum ar proceda cu un obiectiv standard.

nikon 19 mm f4 PC

Unghiul de camp de 19 mm este ideal pentru structuri si spatii largi, iar constructia optica unica va asigura ca distorsiunea – obisnuita la obiectivele pentru unghi larg – este minimizata, chiar si la marginile cadrului. Formula optica include doua lentile asferice, care reduc semnificativ aberatia cromatica si alte tipuri de aberatii. Trei elemente din sticla cu dispersie foarte scazuta minimizeaza aberatia cromatica axiala. Acoperirea cu nanocristale de la Nikon elimina formele dublate si petele luminoase pe intregul cadru, chiar si in situatiile in care subiectul este iluminat din spate. In plus, obiectivul beneficiaza de acoperirea cu fluor brevetata de Nikon, care protejaza eficient de apa, praf si murdarie, fara a compromite calitatea imaginii.

 

Obiectivele vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii noiembrie la partenerii Nikon Professional din Romania. Pretul in SUA pentru noul 70-200 f2.8e este de 2800$, iar pentru Nikon 19 mm pretul cerut este de 3400$. In Romania pretul pentru 70-200 f2.8e si 19 mm f4 este de 15.000 lei respectiv 17.500 lei, verifica pretul AICI si AICI.

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut