NiSi Prosories P1 – Primul kit de filtre patrate pentru smartphone

NiSi Prosories P1 este primul kit de filtre patrate pentru fotografia cu telefonul. Acest kit include un filtru de polarizare liniara alaturi de un ND Gradual mediu si o prindere universala de telefon. Filtrele se ataseaza peste clips prin insurubare, iar clips-ul se pune peste camera foto. Prinderea de camera foto este compatibila cu majoritatea produselor Apple, Samsung, LG, Huawei. Acest kit ar fi partenerul perfect pentru noul lansat Huawei P20 Pro ( articol ).

 

Filtru ND Gradual ajuta la realizarea fotografiilor de peisaj in special, iar cel de polarizare face posibila eliminarea reflexilor de pe suprafatele nemetalice. Polarizarea si filtrul gradual ofera avantaje fotografului la fata locului care sunt imposibil de reprodus in post-procesarea ulterioara. Filtrul ND si Polarizarea se pot folosi simultan si ofera imagini cat mai corect realizate. Filtrere sunt realizate din sticla optica si beneficiaza de tratament nano-cristal, pentru o calitate a imaginii cat mai buna.

 

NiSi Prosories P1  (1) NiSi Prosories P1  (4)

Filtrele sunt realizate din sticla optica tratata.

  NiSi Prosories P1  (8)NiSi Prosories P1  (3)

Gradientul se poate ajusta prin glisarea filtrului, iar holderul se poate folosi si pe orizontala pentru cadre creative.

NiSi Prosories P1  (6) NiSi Prosories P1  (7)

Filtrele se pot prinde pe camerele principale, dar si pe cea frontala.

 

NiSi Prosories P1 este disponibil pentru precomanda la un pret de 40$ si poate fi comandat de AICI. Precomenzile urmeaa sa fie livrate incepand cu 31 Martie 2018.Kit-ul include: 1 x holder, 1 x clip, filtru GND mediu, filtru polarizare liniara si o husa de transport. Noul kit de filtre va permite pasionatilor de fotografie cu telefonul sa ajunga la un nou nivel de fotografie.

 

Cum vi se par aceste noi filtre ? Astept raspunsurile si intrebarile voastre in sectiunea de comentarii.