Noile Canon 5DS și 5DS R au ajuns în România pentru primele teste

In februarie 2015, Canon a lansat modelele EOS 5DS și EOS 5DS R – transformând sistemul EOS într-o nouă specie de DSLR-uri full-frame cu rezoluție ultra- high. Depășind barierele senzorilor de 35 mm, noile camere foto oferă cei mai mulți megapixeli întâlniți vreodată la un senzor full-frame, un uimitor număr de 50,6 MP.
Exemplarele camerelor au sosit ieri și în România, iar fotografii pasionați au putut testa aparatele în cadrul studioului foto Alex Gâlmeanu, pentru a putea vedea exact funcțiile produselor. Oferind calitate de neegalat, aparatele foto beneficiează de o combinaţie excepţională de rezoluţie, capacitate de reacţie şi durabilitate, fie că fotografiaţi peisaje, detalii arhitecturale, şedinţe de modă sau portrete, la nivel amator sau profesionist.

 

Canon-EOS-5DS-01-970-80

Create pentru a vă putea asigura că focalizarea urmăreşte fiecare detaliu al unui peisaj de excepţie sau al unei şedinţe realizate într-un studio de modă, modelele EOS 5DS şi EOS 5DS R sunt dotate cu un sistem avansat de autofocalizare în 61 de puncte, cu 41 de puncte în cruce, asigurând obţinerea unor imagini de o claritate şi fidelitate uimitoare pe toată suprafaţa cadrului.
Introducând o nouă gamă de aparate foto full-frame, modelele EOS 5DS şi EOS 5DS R combină utilizarea rapidă şi instinctivă a unui DSLR cu noul senzor de 50,6 MP CMOS, conferindu-vă flexibilitatea de a fotografia o paletă largă de scene şi de subiecte, făcând din acesta un aparat foto ideal pentru imprimare pe suporturi cu format mare, precum panouri publicitate şi coperte de reviste, unde fiecare pixel este important.
Detaliile produselor sunt disponibile aici.
Produsele vor fi disponibile în România începând cu luna iulie 2015  iar precomenzile le puteti face  AICI, iar la fiecare precomanda primiti bonus un card Lexar Professional SDXC 256GB 633X in valoare de 1000 lei.

Curand le vom avea pentru teste.

 

Voi ce parere aveti despre aceste aparate ?