Oferte de Black Friday PRO la Photosetup si Yellow Store

In noaptea de joi  spre vineri la ora 00.00 va avea loc BLACK FRIDAY PRO, eveniment de reduceri dedicat fotografiilor avansati si profesionisti. Vom regasi la reduceri ca si in anii trecuti DSLR-uri Full-Frame alaturi de obiective luminoase de top.

Photosetup au anuntat participarea lor si in acest an la campania de reduceri Black Friday PRO , care va tine de vineri 23 Octombrie pana duminica seara 25 Octombrie. Astept in continuare mai multe detalii din partea lor. Cu siguranta vom avea reduceri substantiale la toata gama de produse Manfrotto si la toata gama de obiective Sigma, vesti bune pentru iubitorii gamei ART.

  Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup

Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup

Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup

Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup Black Friday PRO la Photosetup

PS 13 PS 14

Aceastea este gama completa de reduceri la Photosetup, pentru a intra pe site-ul lor click pe oricare din imagini sau intra AICI.
Cumparaturi placute.

 

 

Yellow Store au anuntat si ei participarea acest eveniment de reduceri, ofertele lor vor fi disponibile AICI. Ne asteptam la reduceri substantiale la DSLR-urile si obiectivele marca Nikon.

O parte din obiectivele care se vor gasi reduse la F64 si Yellow Store. Vor fi prezente si reduceri la carduri de memorie rapide de la SanDisk si Lexar, trepiede si pachete speciale.

Cea mai mare reducere de 17.999 lei este la obiectivul Nikon 400 F2.8G VR, mai exact este o lichidare de stoc pentru a face loc generatiei viitoare.

 

dslrrr ob 1 ob 2

Acesta este oferta Nikon de la Yellow Store ( click pe poze pentru oferta completa ) sau AICI

 

Voi ce produse urmariti sa cumparati ?