,

TG-Tracker – Prima camera de actiune Olympus din gama Tough

Share

La zece ani după ce Olympus a integrat pentru prima dată înalta expertiză imagistică într-o carcasă super-rezistentă, TG-Tracker ducepe noi culmi şi adâncimi conceptul de cameră de acţiune universală,cu înregistrarea coordonatelor. TG-Tracker excelează pe toate planurile. Îmbină puterea imagistică a tehnologiei de top a camerelor Olympus cu o construcţie de calitate care permite utilizarea în orice condiţii şi care reflectă experienţa îndelungată Olympus în construirea de camere pentru fotografierea în aer liber.

Olympus G-Tracker (6)

TG-Tracker dispune de un grip detaşabil, obiectiv ultra-panoramic, stabilizator de imagine pe 5 axe şi un monitor LCD rabatabil, pentru încadrarea şi fotografierea cu uşurinţă a imaginilor clare, fără trepied, în condiţii dificile. Utilizarea camerei nu se limitează la montarea acesteia pe echipament. Datorită noului sistem complet de înregistrare a coordonatelor traseului integrat de TG-Tracker, rezultatuleste o experienţă mai captivantă, un mod mai distractiv de a retrăi şi împărtăşi momentele extreme, precum scufundarea, săriturile de kite surfing sau lupta cu apele repezi într-o canoe.

Olympus G-Tracker (4)

Folosind aplicaţia gratuită Olympus Image Track Ver 2.0, utilizatorii pot viziona experienţele împreună cu toate informaţiile de care este nevoie pentru a percepe şi mai bine dificultatea provocării: altitudine sau adâncime, temperatura aerului sau a apei, geo-locaţieşi direcţie, sau viteza de deplasare. Noua cameră TG-Tracker este compatibilă cu multe tipuri de monturi dedicate echipamentelorsportive sau activităţilor în aer liber (adaptor furnizat).

 Olympus G-Tracker (3)

Modelul va fi disponibilla vânzare din luna iulie 2016.

 

Înregistrează orice, oriunde

Această cameră este construită pentru a înregistra în cele mai grele condiţii, fără un mijloc de protecţie adăugat. Este rezistentă la şocul provocat de o cădere de la 2.1 metri*, rezistentă la strivire sub o greutate de 100kg*, rezistentă la praf, îngheţ până la -10°C* şi la scufundare până la30 metri*. În plus faţă de calitatea imaginii, obiectivul super-angularşi flexibilitatea încadrării fără suport, aceasta se remarcă dintre camerele foto sau video pentru activităţi în aer liber şi prin cei cinci senzori integraţi:spre deosebire de produsele cu sistem standard de geo-locaţie, pe lângă latitudine şi longitudine,TG-Tracker poate detecta şi acceleraţia, altitudineasau adâncimea şi temperatura, precum şi direcţia de mişcare. Aceasta oferă fanilor de sporturi extreme o imagine completă a locaţiei, condiţiilor şi acţiunii din momentul înregistrării imaginilor.

Olympus G-Tracker (12)

De exemplu, atunci când vizionează imaginile înregistrate folosind un smartphone, scufundătorii pot afla imediat adâncimea, temperatura apei şi distanţa dintre punctul de intrare în apă şi întâlnirea cu un element spectaculos. Camera înregistrează chiar şi variaţiile acceleraţiei gravitaţionale – precum deschiderea unei paraşute sau săritura 360 a unui snowboarder – apoi marchează secţiunea înregistrării pentru o identificare facilă. TG-Tracker permite utilizatorului să se concentreze pe provocarea momentului şi să se bucure de senzaţia trăită, înregistrând toate datele importante. Afişând imagini şi detalii contextuale în noua aplicaţie gratuită Olympus Image Track App (OI.Track), precum locul înregistrării unei sesiuni de scufundare,sistemul de urmărire cu cinci senzori asigură o vizionare fascinantă şi mai intensă. Nu este doar o hartă a traseului. Este o experienţă realistă şi energizantă de urmărire a traseului unei aventuri.

Olympus G-Tracker (10)

Garanţia calităţii imaginii

Utilizatorii TG-Tracker beneficiază de experienţa Olympus în imagistică de înaltă calitate. De la stabilizatorul de imagine pe 5 axe pentru filmare şi performanţa bateriei interschimbabile, până la monitorul LCD rabatabil care simplifică încadrarea şi vizionarea acţiunii. Mai mult, obiectivul ultra-panoramic reuşeşte să capteze un câmp vizual de 204° şi dezvăluie deseori detalii periferice pe care utilizatorul nu le-a observat. TG-Tracker înregistrează cu uşurinţă filme cu rezoluţie 4K**, fiind susţinut de acelaşi procesor de imagine TruePic VII întâlnit la mai multe dintre camerele de top Olympus cu obiective interschimbabile.

În ape adânci, camera modifică automat balansul de alb şi alte setări, iar acolo unde este prea puţină luminăse poate folosi lampa de 60 lumeni din dotare. Extensia de grip furnizată şi oglinda integrată permit utilizatorilor să folosească

Olympus G-Tracker (7)

TG-Tracker în orice mod doresc şi să înregistreze fotografii selfie căţărându-se pe vârful unei stânci, şi chiarfolosind monturi sau harnaşamente compatibile,fără a ţine camera cu mâinile. Alternativ, pentru înregistrarea imaginilor selfie a grupurilor mari cu echipament voluminos, acestea pot controla camera de la distanţă folosind un telefon cu aplicaţia OI.Share instalată, o altă aplicaţie Olympus gratuită.

 

Aplicaţia Olympus Image Track

Adevărata valoare a lui TG-Tracker devine evidentă la vizionarea imaginilor înregistrate, atunci când imaginile şi datele prind viaţă fie la rezoluţie 4K pe ecranul unui televizor cu diagonală mare, fie pe ecranului unui smartphone cu noua versiune a aplicaţiei gratuite Olympus OI.Track. Transferul fotografiilor şi filmelor** către un telefon este simplu, prin Wi-Fi. Aplicaţia OI.Track pune la dispoziţia utilizatorilor o varietate de funcţii şi setări, dar cea mai importantă este opţiunea de vizionare simultană a imaginilor şi coordonatelor relevante, în două ferestre pe acelaşi ecran. Setul de coordonate pentru fiecare clip sau fotografie poate fi vizionat din două perspective: ca o hartă văzută de sus, sau ca un grafic al evoluţiei adâncimii/altitudinii în timp. Comparând cu coordonatele iniţiale salvate în aplicaţie, este uşor de calculat distanţa parcursă, viteza şi alte variabile, rezultatul fiind o deosebită motivaţie pentru a depăşi limitele personale şi mai mult data viitoare.

 

Accesorii furnizate

 

  • UP-T01 Underwater Protector – pentru precizie la focalizare în fotografierea subacvatică, eliminând riscul de zgâriere a obiectivului;
  • LP-T01 Lens Protector – pentru fotografierea de aproape a scenelor deasupra nivelului mării, fără riscul de zgâriere a obiectivului;
  • MC-T01 Mount Coupling – cu oglindă pentru selfie, pentru ataşarea SG-T01 Steady Grip, şi compatibil cu numeroase accesorii produse de companii terţe;
  • SG-T01 Steady Grip – pentru mai multă stabilitate la înregistrarea fotografiilor şi filmelor în situaţii instabile (include interfaţa pentru trepied).

 

 

Este disponibil pentru achizitie la F64 pentru suma de ~1500 lei, detalii si pret AICI.

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut