Concurs Foto – Fotografiaza soarele si poti castiga un OnePlus 9 Pro

OnePlus îi invită pe pasionați de fotografie să participe la un concurs foto care are ca tematică soarele, care va avea loc exclusiv pe pagina de Instagram OnePlus România, în următoarele 2 săptămâni. Concursul debutează pe 23 iunie și își propune să identifice cele mai bune fotografii care au ca element central soarele, realizate cu un smartphone, și să îi premieze cu smartphone-uri OnePlus 9 pe românii care se înscriu cu cele mai spectaculoase imagini.

 

 

În prima fază, în intervalul 23 -28 iunie, utilizatorii trebuie să posteze pe propriul profil o fotografie cu tematica concursului, însoțită de #oneplus_soarele și @oneplus_romania, apoi să lase un comentariu la postarea de concurs prin care confirmă că s-au înscris în competiție. La concurs poate participa orice persoană de peste 18 ani cu domiciliul stabil în România, care realizează cu un smartphone fotografia înscrisă.

 

Juriul va selecta 10 poze care vor intra în faza 2-a a concursului. Cea de-a doua fază va avea loc în perioada 2-7 iulie și va consta în sesiunea de votare la care va participa publicul larg, în urma căreia vor fi desemnați 2 mari câștigători care vor primi dispozitive OnePlus 9, precum și pe ceilalți 8 câștigători care vor primi rucsacuri cu branding OnePlus.

 

 

Între 8 și 10 iulie, cei 10 câștigători vor fi anunțați pe contul de Instagram OnePlus România. Regulamentul complet este disponibil aici: https://cutt.ly/Zn3baiu

 

Seria OnePlus 9 oferă o experiență de vârf a camerei cu sistemul Hasselblad Camera for Mobile. Review-ul acestui telefon il puteti citi AICI, iar mai jos am sa va las si clipul video realizat pentru acest telefon:

 

 

 

 

Smartphone-urile OnePlus 9 si 9 Pro sunt disponibile in Romania la eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta )  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul! Pentru cei care vor sa ajute dezvoltarea blogului pot sa ne sustina si pe platforma BuyMeACoffee ( vezi posibilitati )

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).