Cumpara un Panasonic Lumix din seria G sau S – Vei primi 5 ani garanție si bani inapoi prin campania CashBack

În perioada 10 octombrie 2019 – 15 ianuarie 2020 puteți beneficia de campania CashBack și 5 ani garanție la achiziționarea unei camere foto Lumix din seria G și seria S. Cu aceasta dubla oferta, nu aveti nevoie sa asteptati promotiile de BlackFriday din Noiembre pentru a beneficia de oferte bune la aparatul preferat din portofoliul Panasonic.

Panasonic Lumix G9 (22)
Înregistrarea pentru participarea la promoția 5 ani garanție este foarte simplă și durează doar câteva minute, urmând pașii de mai jos:

 

  1. Achiziționați produse Lumix care fac parte din promoție de la magazinele partenere ( F64 – FotoHobby – WestBuy );
  2. Înregistrați achiziția pe site-ul promoției ;
  3. Un certificat în format PDF care confirmă garanția extinsă vă va fi transmis pe adresa de e-mail pe care ați completat-o în formular.

 

Această promoție include modele din seria G: DC-GX800, DC-GX880, DMC-G7, DMC-G80, DC-G90, DC-G9( review ), DMC-GX80( review ), DC-GX9, DMC-GH4R, DC-GH5, DC-GH5S și din seria S: DC-S1, DC-S1R, DC-S1H.

 

Panasonic Vario-Summilux 10-25mm f1 (21)

 

Pentru următoarele modele din seria S: DC-S1, DC-S1R –, pe lângă cei 5 ani de garanție, este demarată simultan și o campanie de CashBack, beneficiul pentru client fiind de 1900 lei. Acum cei care se gandesc sa treaca pe panasonic au inca doua motive in plus in perioada 10 octombrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

 

Promoția este valabilă prin intermediul  F64 ( vezi oferta  )FotoHobby ( vezi oferta  ) si WestBuy ( vezi oferta ). Pentru a afla mai multe despre Panasonic G9 si obiectivul 200 mm F2.8 – puteti citi review-ul de AICI. Am postat si pe Youtube un video despre autofocusul noului S1H ( vezi aici ).

 

___________________________________________________________________________________

Ne-am deschis canal de Youtube ( Link Aici ), daca va place continutul apreciem un like si o abonare!