Performanță într-un ambalaj compact cu noul model EOS M10 și obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Canon dezvăluie astăzi modelul EOS M10 – o nouă cameră foto Compact System, ce însumează cele mai bune trăsături ale fotografiei DSLR într-o carcasă compactă. Ideal pentru documentarea lumii înconjurătoare sau pentru a avansa de la fotografierea cu telefonul, modelul EOS M10 îmbină cel mai avansat procesor de imagine de la Canon, DIGIC 6, cu un senzor de 18 megapixeli și cu autofocusul Hybrid CMOS AF II, pentru a obține o manevrare precisă și o calitate uluitoare a imaginii, atât pentru fotografiere cât și pentru filmare Full HD.

De asemenea, astăzi s-a lansat și EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, un nou obiectiv zoom standard, potrivit pentru EOS M10 și orice alt model din gama EOS M. Ușor și pliabil, EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM este obiectivul perfect pentru deplasări pe teren.

canon-eos-m10-05

Claritate și detaliu în fiecare fotografie

Pentru a obține o libertate in exprimarea creativitatii, prin intermediul senzorului DIGIC 6 camera foto EOS M10 captează mai multă lumină în fiecare pixel și reduce nivelul de zgomot. În plus, surprinzând complexitate și lumini vii prin obiectiv, senzorul de dimensiuni APS-C de 18 megapixeli al camerei vă permite să obțineți în detaliu nuanțe reale, creând fotografii extraordinare ce ies în evidență la imprimare sau partajare.

Fie că este vorba despre copii în mișcare sau vacanțe pe drum, camera este perfectă pentru surprinderea momentelor rapide sau spontane. Datorită tehnologiei Hybrid CMOS AF II și sistemului AF în 49 de puncte, modelul EOS M10 poate focaliza precis într-o clipă, poate filma cu focalizare continuă, pentru a nu rata nimic, și poate oferii opțiuni mai largi pentru încadrare. Atunci când este folosit împreună cu obiective compatibile, inclusiv modelul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, sistemul Dynamic IS stabilizează tremurul camerei, pentru a obține imagini clare în timpul deplasării.

Design intuitiv, control personalizabil

Inspirându-se de la  DSLR-urile EOS, modelul EOS M10 oferă o manevrare intuitivă prin intermediul butoanelor minimaliste și al ecranului touch LCD de 7,5 cm (3 inch), cu meniuri personalizabile ce vă permit să adaptați camera foto propriilor necesități. Folosind Modul Creative Assist, fotografii mai puțin experimentați pot stăpâni cu ușurință comenzile fotografice, având cele mai des schimbate setări explicate într-un limbaj universal. Pentru fotografii experimentați care își doresc mai mult control, Frontal Dial, situat ergonomic pe modelul EOS M10, le oferă acces rapid la setări avansate, inclusiv Diafragmă șiViteza Declanșatorului.

Pentru fotografiere cu adevărat creativă, ecranul însuși se poate înclina până la 180 de grade, pentru a vă asigura că nu ratați imaginile din unghiuri dificile sau din apropierea solului. În plus, în momentul înclinării la maximul de 180 de grade, camera foto lansează automat Modul Autoportret, pentru selfie-uri de înaltă calitate.

Partajare și stocare, printr-o cameră foto conectată

Având inclusă conectivitate Wi-Fi, transferul și stocarea fotografiilor și videoclipurilor se face fără efort, direct de pe camera foto către serviciile de cloud. Funcția Dynamic NFC oferă și ea o conectivitate facilă cu smartphone-ul printr-o atingere, permițându-vă să transferați și să partajați instantaneu imagini pe telefon. Adițional, prin intermediul aplicației EOS Canon Camera Connect, puteți profita de funcția de Wireless Remote Shooting (Fotografiere wireless prin telecomandă), cu control manual deplin.

Un obiectiv obligatoriu în deplasări – EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Un partener perfect pentru camera foto EOS M10, cu o greutate de numai 130 g, obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM poate fi luat oriunde. Fie că fotografiați portrete în prim-plan sau peisaje în depărtate, distanța focală versatilă de 24-72mm (echivalentă 35mm) vă permite să surprindeți o uriașă varietate de imagini, fără a necesita schimbarea obiectivului. Asigurându-vă imagini cu claritate și detalii incredibile, obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM include trei lentile asferice, nemaifiind necesar compromisul calității atunci când folosiți un aparat mai mic. Pentru a surprinde toată acțiunea, obiectivul include și un Stabilizator de Imagine optic în 3,5 trepte, îmbunătățind calitatea imaginii și reducând tremurul camerei foto. Pentru cineaștii în devenire, obiectivul EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM include și tehnologia STM, pentru focalizare fină și silențioasă în timpul filmării.

canon-eos-m10-top

Beneficiile-cheie ale camerei foto EOS M10:

  • Cameră foto compactă cu performanță DSLR
  • Comenzi creative și minunat de simple
  • Conectare, declanșare și partajare wireless
  • Loc pentru dezvoltarea creativității și experienței
  • Filmare la fel de simplă precum fotografierea

Beneficiile-cheie ale obiectivului EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM:

  • Fotografiere versatilă, perfectă pentru utilizatorii gamei EOS M
  • Ușor de transportat datorită design-ului cu greutate mică, pliabil și cu stil
  • Înregistrare simplă, filme clare și fără tremur al imaginii
  • Imagini extrem de clare datorită Stabilizatorului de Imagine
  • Surprindeți momente spontane datorită autofocusului rapid