Photokina este anulat – Targul entuziastilor de fotografie nu se mai organizeaza

Photokina obisnuia sa fie un targ care se organiza odata la doi ani, zic ca obisnuia pentru ca tocmai s-a anuntat recent ca acesta nu va mai avea loc. Organizatorii au decis ca nu se mai poate tine targul, decizia pare sa fi fost in discutii pana in pandemie. Ultima editie a avut loc in 2018 si am fost prezent acolo ( vezi articol ).

 

 

Iata si citatul oficial

Unfortunately, at present, the framework conditions in the industry do not provide a viable basis for the leading international trade fair for photography, video and imaging […] This hard cut after a 70-year shared history was very difficult for us. The trend in this industry, with which we have always had a close and trusting partnership, is very painful for us to witness. But we are facing the situation with a clear, honest decision against continuing this event, a decision to which, unfortunately, we have no alternative.”

 

 

 

Fujifilm 200 mm F2 alaturi de X-T3 ( vezi review ) au fost testate la Photokina 2018.

 

 

Industria foto a fost afectata cu mult inainte de pandemie, astfel unicul targ dedicat echipamentelor foto a avut de suferit ca popularitate cu mult inainte de asta. Totusi prezenta mea la Photokina 2018 a fost o experienta care merita traite de orice entuziast al fotografiei si pasionatilor de technica. Mare pacat ca nu se vor mai strange o multime de pasionati de fotografie sub acelasi acoperis sa testeze si avansarile in technologie.

 

Multimea de oameni care astepta sa intre la Photokina 2018.

 

Totusi poate dupa trecerea pandemiei vom vedea o nastere a unui targ in aer liber sau cu o structura de organizare mai sigura. Acum ca Photokina s-a anulat sper sa nu vedem aceeasi tentind de la organizarii targurilor de tip NAB / CES sau IFA. Ramane-ti atenti pe blog pentru ultimele stiri. Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositi sustineti independenta blogului!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).