Photoshop on the Web – Curand disponibil online si gratuit pentru toata lumea

Photoshop on the Web este aproape aici.

 

Adobe Photoshop este un program mult prea cunoscut atat de fotografi, graficieni si creativii din acest spatiu. Totusi, nu ramane un program strain clientilor finali si utilizatorilor de telefoane. ”Se scoate in Photoshop” este o gluma mult prea folosita de persoanele care nu au de a face cu aceste programe.

 

 

Photoshop on the Web este planul Adobe care va face cunoscuta aplicatia la nivel global si nu doar atat, urmeaza sa fie disponibila gratuit prin broswer fara a fi nevoie sa detii un calculator puternic pentru a rula aplicatia. Este un mod excelent de a promova aplicatiile din suita, oferind utilizatorilor putina experienta cu aplicatia oricum/oricand si in mod gratuit. In acest moment versiunea Beta este disponibila doar in Canada, dar curand ma astept sa fie disponibila la nivel global.

 

 

Cunoscand apetitul Adobe pentru bani, ma astept sa existe o editie gratuita Photoshop on the Web, dar si o editie platita cu optiuni ceva mai avansate. Toate aceste versiuni vor rula de pe un server Cloud Adobe care ofera sesiuni utilizatorilor care vor sa experimenteze fara sa plateasca.

 

Ramane de vazut finalitatea planului lor. Pana atunci, abia astept sa vad optiunile acestora de editare, dar ma astept sa vad optiuni de baza pentru editare care vor servi foarte mult celor care fotografiaza cu telefonul.

 

 

Pana atunci, daca cineva de la Adobe citeste, as dori sa va transmit in numele comunitatii urmatoarele:

 

  • Optimizati utilizarea de resurse in aplicatii. Degeaba avem hardware nou, daca acestea nu il folosesc la potentialul maxim.
  • Am testat recent Photoshop Express pe o tableta Galaxy S8 Ultra ( vezi material ) si se misca groaznic.

 

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).