Pixellu lanseaza aplicatia Smart Slides

Cei de la Pixellu sunt cunoscuti pentru aplicatial Pixellu Smart Albums 2 ( review). Astazi tocmai au lansat aplicatia online Pixellu Smart Slides. Aceasta reprezinta o noua unealta de promovarea fotografiilor pe siteurile personale si in social media. In viziunea celor de la Pixellu, Smart Slides aduce un plus de valoare livrarii fotografiilor catre clienti. Este usor de folosit, iar fotografiile pot fi uploadate drag&drop. Mai multe informatii despre Smart Slides in reviewul ce urmeaza.

 

 

 

Iata un mic video de prezentare

 

Aceasta aplicatie vine cu trei planuri de tarifare: Starter, Pro si Studio, diferenta intre acestea consta in numarul de slideuri stocate in contul online al fiecarui utilizator. Preturile pentru aceste planuri se pot achita lunar sau anual.

 

Iata o exemplificare grafica a preturilor:

Smart Slides anual

Preturile pentru planul anual.

Smart Slides

Preturile pentru planul lunar sunt disponibile in 3 variante.

Fiecare plan ofera un numar de slide-uri stocate, aceasta fiind marea diferenta intre acestea.

Exista pe siteul oficial o categorie cu cateva exemple de slideshow-uri, ele pot fi vizionate AICI. Daca aveti intrebari legate de aceasta noua aplicatie le astept la adresa: ghiduldslr@gmail.com. Intre timp puteti folosi Smart Slides chiar acum  in varianta trial pentru a va convinge, programul este disponibil AICI pentru download.

Folositi slide-uri pentru prezentarea imaginilor ?