Promotii Ianuarie

Iata ca nici luna ianuarie nu este lipsita de promotii, am ales cele mai tentante promotii de saptamana aceasta pe care nu trebuie sa le ratati.

 

Canon a lansat nu cu mult timp in urma noul varf de gama din sfera senzorilor crop, acum la fiecare achizitie primesti bonus un grip original in valoare de 1.199 lei. Mai multe detalii in banner-ul de mai jos.

7d

 

Saptamana aceasta intra in vigoare noua campanie promotionala “Nivel crescut de Tehnologie ” se adreseaza fotografilor pasionati de gadget-uri. Puteti gasi ofertele complete in bannerul de mai jos.

Capture

 

Ceasurile Smart au devenit de cativa ani un accesoriu “must have” pentru pasionatii de gadget-uri, ei bine aceasta promotie se adreseaza lor. Bannerul de mai jos duce catre la reduceri de  150 lei la Moto 360 si multe altele.

ceasuri

Mirorrless-urile Full Frame de la sony continua sa uimeasca generatie cu generatie, a sosit vremea ca odata cu achizitia unui A7 – A7II – A7R si A7s o sa primesti pana la 1500 lei sub forma de cuponuri cadou pentru achizitia de obiective sau acesorii.

cupoane

 

Achizitioneaza Zeiss Otus 85mm f/1.4 sau Zeiss Otus 55mm f/1.4 si primesti blituri de studio elinchrom in valoare de 2.500 lei.

OTUS

 

In urma cu putin timp a fost lansat noul curs de editare foto in photoshop acreditat, cursul cuprinde 2 module si este sustinut de Radu Tudoroiu, mai multe detalii mai jos.

photoshop

Economiseste 344 lei la pachet-ul strobist care vine alaturi de Nikon SB700, mai multe detalii mai jos.

sb700

Faimosul Sigma 50 mm f1.4 art vine acum la pachet cu un smartphone slim si doua acesorii, astfel ai parte de o reducere de 25% a obiectivului,mai multe detalii mai jos.

sigma art

Spor la cumparaturi!