Sabrent UHS-II V90 de 512 GB anuntat oficial – Un card SD imens de rapid

Sabrent UHS-II V90 sunt cele mai noi carduri lansate pe piata globala dedicata fotografilor/videografilor. Acestia sunt cunoscuti ca producatori de SSD-uri perfromante care ating performante de 7000 MB/s ( vezi material  ). Pe partea de utilizare a SSD-urilor in aplicatii creative gasiti un material recent ( vezi testele SSD din aplicatiile ).

 

 

Sabrent UHS-II V90 este cel mai nou produs lansat de acestia. Este disponibil in variante cuprinse intre 64 GB si 512 GB, iar toate au certificarea V90. Sabrent este cel mai nou producator care intra in piata de carduri SD, dar si primul care lanseaza un SDXC V90 de 512 GB. Asta fac si pe sfera de SSD-uri, scot capacitati mari si rapide pe care nimeni nu a avut curajul sa le lanseze.

 

Specificatii Sabrent UHS-II V90

 

  • Disponibile in variante de 64 /  128 / 256 si 512 GB;
  • Certificari: V90 / C10 / U3 si UHS-II;
  • Viteze: Scriere 250 MB/s si Citire 280 MB/s;
  • Controller: PS8601;
  • NAND: BiCS5 pSLC de la Toshiba;
  • Dimensiuni: 24 x 32 x 2.1 mm;
  • Greutate: 2 grame.

 

Specificatii clare de la producator pentru toata gama.

 

Cam asa arata si cardurile Sabrent UHS-II.

Sper doar ca ele sa vina cu o carcasa solida.

 

Este interesant de vazut ca pana si Sabrent se arunca pe piata cardurilor, imediat dupa ce Acer anunta ca face CFexpress-uri ( vezi material ). Sabrent vine sa ofere fotografilor/videografilor o multume de flexibilitate si performanta acum in format SDXC. Abia astept sa le testez in curand sa confirm tot ce spun cei de la Sabrent.

 

 

Preturile pentru cardurile SD Sabrent vor fi unele competitive, iar varianta Sabrent UHS-II V90 de 512 GB va avea un pret de 600$. Dupa acest pret variantele de 256 GB ar costa ~300$, iar cea de 64 GB va fi pana in 100$. Ele vor fi disponibile incepand cu finalul lunii Aprilie in SUA.

 

 

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).