Samyang AF 135mm f/1.8 FE lansat oficial – Obiectiv de portret cu Autofocus la 1000 Euro

Cei de la Samyang tocmai ce au anuntat un nou obiective prime pentru fotografia de portret. Este vorba despre Samyang AF 135mm f/1.8 FE, acest obiectiv fiind compatibil cu camerele Sony care au senzor APS-C/Full-Frame. Pe APS-C de la Sony acest obiectiv are o focala de 202.5 mm. Pe langa design-ul optic exterior care este cu totul nou, la interior se gasesc 13 elemente din sticla aranjate in 11 grupuri.

 

Montura este metalica.

 

Avand o focala de 135 mm pe Full-Frame si 11 lamele de diafragma acest obiectiv vine cu potential sa ofere un bokeh extraordinar la un pret mult mai mic fata de Sony 135 mm F1.8 G-Master. Distanta minima de focus este de 69 cm, iar filtrele care merg atasate peste elementru frontal sunt de 82 mm.

 

Design care aduce aminte de optica Canon L.

 

Pe partea de autofocus Samyang integreaza in 135 mm un Linear STM (Stepping Motor) pentru AF precis si rapid. Asta va permite urmarirea subiectilor in fotografii si secvente video cu atat mai usor. Obiectivul fiind unul excelent pentru utilizarea alaturi de Sony A1 ( vezi material ). Pe Samyang AF 135mm f/1.8 FE exista si un buton custom care permite accesarea unei functii programate din camera odata ce este apasat.

 

Pe obiectiv se gasesc 2 comutatoare ( focus si memorie ) alaturi de butonul personalizabil.

 

 

Samyang AF 135mm f/1.8 FE este un obiectiv dedicat pentru pasionatii de portrete care vor optica buna, bokeh spectaculos pe camere de noua generatie. Optica Samyang este excelenta pentru sumele cerute de producator pentru obiectivele sale. Cu aceasta lansare cei de la Samyang ofera bazei de posesorii de camere Sony Alpha 7 o alternativa buna cu raport pret/performanta optica excelenta. Noul Samyang AF 135mm f/1.8 FE are un pret de 999$ in afara tarii, iar pe rafturile din Romania este asteptat la ~5000 lei.

 

 

Obiectivele Samyang sunt disponibile la F64 ( vezi oferta )FotoHobby ( vezi oferta ) si Photosetup ( vezi oferta ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).