,

SanDisk prezinta un SDXC cu capacitate de 1TB

Publicat in

Share

SanDisk a fost achizitionata de curand de cadre gigantul Western Digital, iar la Photokina au anuntat un prototip de card de memorie SDXC cu o capacitate de 1 TB. In anul 2014 tot la Photokina se lansa un prototip de 512 GB, care in acest moment este disponibil pentru achizitie de aproape 1 an de zile. Asadar nu va mai dura mult pana varianta de 1 TB va fi disponibila pe rafturi. Cardul poate fi admirat la standul SanDisk de la Photokina, acesta va avea o viteza minima de scriere de 90 Mb/s si o viteza de citire de 95 Mb/s. Acestea fiind vitezele actualului SanDisk de 512 Gb.

 

SanDisk SDXC 1 TB

Noul card SDXC va beneficia de noile tehnologi Western Digital si va fi suficient de performant pentru a face fata noilor generatii de aparate foto si video. In acest moment nu se stiu informatii legate de pret si disponibilitate. De retinut ca versiunea de 512 GB a acestui card este disponibila in Romania la un pret de 2500 lei. Asadar varianta de 1Tb va costa minim 5000 lei in momentul lansarii.

 

La o astfel de capacitate riscul de pierdere al informatiilor este cu atat mai mare. Se recomanda indiferent de capacitatea cardurilor pe cat posibil achizitionarea aparatelor cu slot dual de card pentru back-up instant.

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut