SELPHY CP1500 şi Zoemini 2 – Cele mai noi imprimante portabile de la Canon

Compactă şi rapidă, Canon SELPHY CP1500 le permite utilizatorilor să imprime fotografii la calitate deosebită, de la format carte-poştală şi format pătrat la mini-autocolante care rezistă până la 100 de ani. Această imprimantă este dedicată în special familiilor, care vor să creeze invitaţii pentru nunţi, reuniuni de familie sau alte evenimente importante. Este ideală și pentru a imprima momente din viaţa de zi cu zi sau din vacanţe, fără a apela la serviciile unui laborator foto. Un număr nelimitat de smartphone-uri se pot conecta la SELPHY CP1500.

 

Caracteristici principale SELPHY CP1500:

 

 • Disponibilă în nuanţele de negru, alb şi roz
 • Imprimare în format carte-poştală în 41 de secunde
 • Imprimări durabile, ce rezistă până la 100 de anii
 • Procesul de sublimare a cernelii produce până la 16,7 milioane de culori
 • Slot pentru carduri de memorie: Cititor SD, SDHC, SDXC şi conectivitate USB-C

 

 

Cu o greutate de doar 177g, noul model Canon Zoemini 2 cântăreşte mai puţin decât un smartphone obişnuit şi poate fi ţinut în buzunar. Având posibilitate de încărcare rapidă cu ajutorul conectorului USB-C, imprimanta se încarcă în 50 de minute, cu 40 de minute mai rapid decât modelul anterior. Atât Canon Zoemini 2 cât şi SELPHY CP1500 folosesc aplicaţii compatibile gratuite – aplicaţia Canon Mini Printiii şi aplicaţia SELPHY Photo LayoutiV, permiţându-le utilizatorilor să adauge text, margini, elemente suprapuse sau să creeze colaje.

 

 

Caracteristici principale Canon Zoemini 2:

 • Disponibilă în nuanţe de bleumarin şi alb, alb perlat şi argintiu sau roz auriu şi alb
 • Imprimantă ce încape în buzunar, cântărind doar 177g
 • Conectivitate wireless
 • Încărcare mai rapidă în doar 50 de minute cu ajutorul conectorului USB-C, cu posibilitate de imprimare în timpul încărcării
 • Indicator nou cu LED colorat care arată statusul de imprimare

 

 

Un nou element adăugat modelului Canon Zoemini 2 este indicatorul cu LED colorat care va anunţa utilizatorul atunci când dispozitivul este pornit, când imprimă, procesează, se răceşte sau a rămas fără hârtie. De asemenea, acesta are componente hardware mai rezistente, dar şi un design elegant, cu finisaj metalic disponibil în nuanţe de bleumarin, alb perlat sau roz auriu. SELPHY CP1500 are un ecran LCD mare şi butoane simplificate, un mod de utilizare extrem de intuitiv şi un design care se potriveşte în orice spaţiu.

 

 

SELPHY CP1500 foloseşte tehnologie de imprimare rapidă cu sublimarea cernelii pentru a obţine imprimări uscate, ce pot fi folosite imediat. La finalul procesului este aplicat un strat de protecţie pentru a proteja fotografiile împotriva apei, a murdăriei, deteriorării sau a amprentelor nedorite.

 

Tehnologia inovatoare ZINKTM (care înseamnă „zero cerneală“), folosită de Canon Zoemini 2, este un sistem de imprimare complet color, ce elimină nevoia de cartuşe de cerneală. Hârtia foto Canon ZINKTM este acoperită cu microcristale care reacţionează la căldură şi transformă instantaneele realizate cu dispozitive mobile în fotografii imprimate rezistente la murdărie, la apă şi la deteriorare.

 

 

 • Canon Zoemini 2: Acest produs este compatibil cu trei tipuri de hârtie foto Canon ZINKTM, ambalată în pachete de 20 şi 50 de coli de 5 x 7,6 cm sau 20 de coli de autocolante circulare de 3,3 cm.
 • Canon SELPHY CP1500: Acest produs poate fi folosit împreună cu o gamă variată de hârtie SELPHY, de la format carte-poştală şi format pătrat la mini-autocolante pentru etichetare, oferindu-le utilizatorilor nenumărate opţiuni creative pentru proiectele lor.

 

Echipamentele Canon sunt disponibile la vanzare la F64 ( vezi oferta )FotoHobby ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ).  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului.

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).