Sigma 14 mm F1.4 DG DN | Art – Ultra-Wide extrem de luminos, acum disponibil

Sigma 14 mm F1.4 DG DN | Art este cel mai luminos obiectiv ultra-wide din portofoliul producatorului de obiective Japonez. Constructia este Made in Japan, iar optic vorbind, este format din 19 elemente din sticla aranjate in 16 grupuri la care se adauga o diafragma cu 11 lamele. Toate acestea atarna pe cantar la un total de 1170 grame.

 

 

Sigma 14 mm F1.4 DG DN | Art va fi disponibil pentru montura L-Mount si Sony-E si este compatibil atat cu senzorii APS-C, cat si Full-Frame. Distanta minima de focus este de 30 cm si unghiul de cuprindere pe Full-Frame este de 114.2° pentru Astrofotografie , Tururi Virtuale 360° si multe alte genuri de fotografie. Avand o diafragma de F1.4, acest obiectiv permite fotografului sa traga la interior in lumina joasa, fara a avea nevoie de blituri.

 

 

Motorul de autofocus HLA ( High-Response Linear Actuator ) este prezent si pe acest obiectiv ( la fel ca Sigma 60-600 mm ). Autofocusul rapid si silentios este o caracteristica a acestei implementari, iar algoritmii Panasonic si Sony sunt perfect compatibili cu toata gama moderna de camere mirrorless.

 

 

Noul Sigma 14 mm F1.4 DG DN | Art este disponibil pentru precomanda in acest moment in SUA si in Romania ( vezi link de precomanda ), iar disponibilitatea la raft la finalul lunii Iunie la 1600$, iar in Romania precomanda este disponibila la 8000 Lei ( 1615$ ). Pretul fiind suprinzator de competitiv.

 

Oferta completa de obiective Sigma o gasiti in Romania la F64 ( vezi oferta ) si Photosetup ( vezi gama )Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului. Va multumesc! 

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).