Sigma 20 mm F2 DG DN disponibil oficial – Prime metalic luminos compatibil cu Leica L si Sony E

Sigma 20 mm F2 DG DN este cel mai nou obiectiv full-frame metalic din portofoliul japonezilor disponibil pentru Leica L si Sony E. Focala wide cu diafragma F2 ofera un unghi de cuprindere generos alaturi de luminozitate si bokeh mare pentru posesorii de Sony A7 III si Panasonic S5 ( vezi material ).  Acest model este special realizat pentru camerele mirrorless, nu mai este o adaptare a obiectivelor Nikon/Canon pentru monturile mai sus amintite.

Optic vorbind, noul Sigma 20 mm F2 DG DN are 13 elemente din sticla aranjate in 11 grupuri alaturi de o difragma cu 9 lamele. Elementele optice au aplicate coatinguri Super Multi-Layer Coating si Nano Porous Coating (NPC). Autofocusul se face intern, iar motorasul pas cu pas este suficient de rapid pentru sistemele de AutoFocus pe body-urile Sony si Panasonic. Distanta minima de focus este de 22 cm, iar obiectivul este compatibil cu filtre de 62 mm.

 

 

Galerie Foto

 

 

Sigma 20 mm F2 DG DN are o greutate de 370 grame si dimensiuni de ~70 mm atat ca lungime cat si ca diametru. Vad acest obiectiv potrivit pentru fotografia de interior si cea de calatorie alaturi de Sony A7 III si Panasonic S5. Sigma 20 mm F2 DG DN este un obiectiv capabil optic nu doar compact si cu constructie metalica. Obiectivul este disponibil incepand cu 26 februarie la nivel global la un pret de 700$.

 

In Romania ma astept sa fie disponibil la un pret de ~3500 lei. Obiectivele si camerele Sigma pentru Mirrorless sunt disponibile in Romania la F64 ( vezi oferta ) si Photosetup ( vezi gama ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului. Va multumesc!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).