,

Sony 50mm F1.2 G Master – Obiectivul nr 60 cu montura Sony E este aici

Share

Sony tocmai a lansat noul obiectiv 50mm F1.2 GM, cel mai nou membru al gamei obiectivelor Full-Frame G Master. Obiectivul FE 50mm F1.2 GM oferă cele mai noi tehnologii din domeniul opticii, inclusiv trei elemente XA, care contribuie la asigurarea unei rezoluții ridicate pe toată suprafața cadrului, ce se menține inclusiv la deschiderea maximă a diafragmei de F1.2. Noul 50 mm ofera imagini clare și atunci când vine vorba despre cadre cu iluminare din spate, datorită acoperirii unice Sony Nano AR Coating II, care minimizează eficient reflexiile interne, pentru prevenirea apariției efectelor de flare și ghosting.

 

 

Obiectivul FE 50mm F1.2 GM oferă un efect bokeh spectaculos la deschiderea maximă a diafragmei de F1.2, specific seriei G Master, pentru a surprinde adâncimea fiecărei imagini. Utilizând noul mecanism de deschidere a diafragmei cu o construcție cu 11 lame. Obiectivul FE 50mm F1.2 GM a fost realizat având în minte necesitățile creatorilor profesioniști de conținut. Cu comenzi și funcții convenabile, cum ar fi un răspuns liniar MF (focalizare manuală), inel de diafragmă cu comutator on/off pentru click, comutator de mod de focalizare și două butoane personalizabile de menținere a focalizării.

 

 

Obiectivul FE 50mm F1.2 GM are un design rezistent la praf și umezeală și un element frontal acoperit cu fluor care respinge amprentele, praful, apa, uleiurile și alte substanțe dăunătoare. Dezvoltat prin utilizarea celor mai noi tehnologii de simulare Sony și al celui mai recent design în materie de optică, obiectivul are o structură extrem de compactă și ușoară (diametru de 87mm, si lungime de 108mm la o greutate de doar 778 g), oferind mobilitate sporită și manevrare ușoară pentru un obiectiv de 50mm F1.2.

 

 

Noul obiectiv FE 50mm F1.2 GM va fi disponibil de la finalul lunii Aprilie 2021 și va avea un preț aproximativ de 11200 lei. Echipamentele Sony sunt disponibile la F64 ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).

 

 

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut