,

Sony FE 50 mm F1.4 ZA tocmai a fost lansat

Share

Sony lansează astăzi noul obiectiv full-frame Planar T* FE 50 mm F1.4 ZA (model SEL50F14Z), pentru camerele cu montură E. Obiectivul fix de 50 mm dispune de o diafragmă cu o diafragma mare F1.4, care asigură un contrast impresionant și o rezoluție remarcabilă, elemente distinctive ale brandului ZEISS.

 

Sony 50 mm F1.4 ZA (1)

Aceste caracteristici ale imaginii sunt furnizate de-a lungul întregului cadru – de la centru către colț – și la toate setările diafragmei, chiar și atunci când fotografiați cu deschiderea maximă la F1.4. Structura optică de ultimă generație include elemente din sticlăAA (Advanced Aspherical) și ED (Extra-low Dispersion)pentru precizie sporită, care reduc aberațiile sferice și cromatice, precum și coating ZEISS T*, care minimizează defecte precum lumina difuză și reflexiile (flare și ghosting), oferind claritatea specifică brandului ZEISS.

Sony 50 mm F1.4 ZA (3)

În plus, design-ul Planar garantează o distorsiune minimă. De asemenea, obiectivul este dotat cu un inel cu buton ON/OFF și un comutator AF/MF și este rezistent la praf și umezeală, sporindu-i astfel funcționalitatea.Obiectivul dispune de un motor de focalizare SSM, care permite fixarea rapidă a punctului de focus. Motorul silențios recomandă obiectivul în special pentru filmări.

Sony 50 mm F1.4 ZA (2)

Disponibilitate si Pret

 

Noul obiectiv FE 50 mm F1.4 ZA lens va fi disponibil în Europa din luna iulie, la prețul recomandat de 1.800 de euro. In Romania este listat AICI, la un pret de 6799 lei.

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut