Sony A7 IV integreaza de astazi o tehnologie împotriva falsificării imaginilor

Sony a anunțat disponibilitatea tehnologiei sale foto integrate în A7 IV pentru protecție împotriva falsificării, dedicată utilizatorilor corporate. Folosind semnături digitale procesate în momentul captării fotografiei, tehnologia Sony permite detectarea oricărei modificări aduse unei imagini, protejând-o astfel împotriva utilizării frauduloase.

 

Ca urmare a problemelor din ce în ce mai întâlnite legate de editarea neautorizată și de conduita necorespunzătoare față de datele foto digitale, Sony a dezvoltat o tehnologie anti-falsificare, bazată pe criptografie standard și dedicată utilizatorilor corporate, pentru a proteja imaginile împotriva unei eventuale utilizări abuzive.

 

 

Test de AF cu A7 IV pe canalul nostru de Youtube.

 

Odată cu activarea modului de semnare direct în cameră de la Sony, imaginile sunt semnate criptografic prin procesorul camerei imediat după captare. După această acțiune, orice modificare a pixelilor, manipulare sau potențială falsificare va anula semnătura imaginii, deoarece manipularea imaginii va fi detectată de către serverul clientului în timpul examinării. Disponibilă pe camera A7IV, urmând ca extinderea la alte modele să fie luată în considerare în mod succesiv, această nouă funcționalitate simplifică procesul îndelungat necesar de la transmiterea imaginii până la verificare, totul cu un plus de securitate.

 

 

De asemenea, A7 IV combină un senzor de imagine full-frame CMOS Exmor R CMOS cu iluminare din spate de 33.0 MP cu procesorul BIONZ XR pentru a oferi o procesare de mare viteză și o rezoluție remarcabilă.Noul mod de semnare anti-falsificare de la Sony asigură crearea și transmiterea securizată a imaginilor bazate pe metode criptografice, pe măsură ce nevoia fundamentală de certificare a imaginilor nemodificate și sigure crește în multe aplicații, în mai multe industrii.

 

 

Primele imprestii alaturi de noul Sony A7 IV.

 

 

Această tehnologie este aplicabilă în special pentru pașapoarte și pentru verificarea documentelor de identitate, dar merge mai departe fiind utilă în abordarea manipulării imaginilor în domeniile media, medical și legal. Pentru sectoarele asigurărilor și construcțiilor, această tehnologie va oferi o bază sigură pentru inspecția și înregistrarea daunelor.

 

 

Compatibilă în prezent cu modelul A7 IV și bazată pe licențiere pentru a activa modul de semnare al Sony, această facilitate va fi disponibilă pentru utilizatorii de business, urmând a fi implementată și pe alte modele. Echipamentele Sony sunt disponibile la F64 ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).