,

Sony lansează kitul audio wireless ECM-W2BT + ECM-LV1

Share

Sony a anunțat adăugarea în portofoliul său a două noi microfoane – microfonul wireless ECM-W2BT compatibil Multi-Interface Shoe și microfonul stereo compact tip lavalieră ECM-LV1. Înregistrarea audio wireless de înaltă calitate cu zgomot redus și conexiune stabilă este posibilă datorită microfonului wireless ECM-W2BT, în special atunci când este utilizat împreună cu microfonul stereo de tip lavalieră ECM-LV1 și cu una dintre camerele Sony cu interfață audio digitală.

 

 

Modelul ECM-W2BT permite, de asemenea, o flexibilitate sporită a înregistrării audio prin creșterea stabilității conexiunii wireless dintre microfon și receptor, chiar și atunci când apar obstacole sau în medii aglomerate cu activitate wireless suplimentară. În locații cu vizibilitate bună, comunicarea este posibilă pe o distanță de până la 200m, crescând semnificativ flexibilitatea înregistrării audio. Mai mult, noul codec Qualcomm aptX Low Latency oferă atât înregistrare audio de înaltă calitate, cât și latență scăzută. Trei moduri de înregistrare a sunetului – modul MIC, modul MIX și noul mod RCVR – permit utilizatorului să înregistreze atât conținutul audio principal, cât și sunetul ambiental în funcție de preferințele dorite. Modul MIC va capta numai semnalul audio de la emițătorul microfonului, astfel încât să înregistreze doar sunetul emis de subiect.

 

 

Modul RCVR preia numai sunetul de la microfonul intern al receptorului, astfel încât utilizatorul să se poată înregistra pe el însuși. Modul MIX mod preia atât transmițătorul, cât și receptorul audio, util atunci când se dorește înregistrarea sunetului emis atât de subiect, cât și de utilizator. Microfonul ECM-W2BT suportă ieșire audio stereo și un mini-jack stereo extern de 3.5mm pentru a permite captarea sunetului stereo, astfel încât acesta să poată fi utilizat în combinație cu un microfon stereo compact de tip lavalieră.

 

 

Pentru medii de înregistrare dificile, microfonul fără fir ECM-W2BT include o funcție cu rol de atenuare. Modelul ECM-W2BT include, de asemenea, protecție împotriva vântului utilă în special la înregistrarea în aer liber. Când este necesară o utilizare de lungă durată, funcția de gestionare a bateriei cu ajutorul camerei și alimentarea din Multi Interface Shoe, permit utilizatorului să folosească receptorul până la nouă ore.

 

 

Microfonul stereo compact tip lavalieră ECM-LV1 permite, de asemenea, captarea sunetului de înaltă calitate, într-un un design compact pentru transport ușor și confort în timpul înregistrării. Alimentarea acestui microfon se face prin conectorul microfonului. Microfonul wireless ECM-W2BT va fi disponibil începând cu luna aprilie a acestui an la un preț aproximativ de 1200 RON, iar microfonul stereo compact de tip lavalieră ECM-LV1 va putea fi achiziționat, de asemenea, din luna aprilie 2021, la un preț aproximativ de 200 RON. Sistemul wireless Sony va fi disponibil la F64 – eMAG si SonyCenter. Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).

 

 

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut