Sony sărbătorește succesul la EISA 2020 – A primit 4 premii pentru echipamentele foto

Sony anunță câștigarea a cinci premii din partea Expert Imaging and Sound Association. In cadrul evenimentului EISA 2020 Sony a primit recunoșterea pentru patru produse Digital Imaging. Este vorba despre doua obiective cu optica Sony G si de un mirrorless full-frame alaturi de o camera premium compacta pentru vloggeri.

 

 

CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE VLOGGING EISA 2020-2021 – Sony Vlog Camera ZV-1

 

Camera compactă și inovatoare este concepută special pentru creatori de conținut și vloggeri și oferă înregistrare 4K și S-Log gamma, dar și funcționalități ușor de folosit precum un Comutator de Bokeh și o Setare pentru Prezentarea de Produse. Microfonul încorporat direcțional, de ultimă generație, cu 3 capsule, vine în pachet cu protecție împotriva vântului pentru înregistrări în aer liber, dar se poate folosi și un microfon extern prin jack-ul dedicat sau prin intermediul patinei cu interfață multiplă pentru accesorii. ZV-1 este, de asemenea, o cameră foto excelentă.

Review-ul camerei Sony Z-V1 il gasiti pe canalul de Youtube ( Click Aici ).

 

CEA MAI BUNĂ CAMERĂ FULL-FRAME AVANSATĂ EISA 2020-2021 – Sony Alpha 7R IV

 

Alpha 7R IV de la Sony este prima cameră mirrorless full-frame care beneficiază de o rezoluție incredibilă de 61 de milioane de pixeli. De asemenea, beneficiază de unul dintre cele mai bune sisteme de auto-focus din industrie, inclusiv Real-time Tracking pe bază de AI (Urmărire în timp real pe bază de inteligență artificială) și Real-time Eye AF (Autofocalizare pe ochi, în timp real). E posibilă fotografierea în rafală cu până la 10cps cu AF și AE, atât cu obturatorul mecanic, cât și electronic. Datorită stabilizatorului încorporat cu eficacitate pe 5 axe, imaginile mișcate sunt reduse la minim.

Review-ul cu Sony A7R IV il gasiti AICI ( vezi articol ).

 

CEL MAI BUN TELEOBIECTIV CU ZOOM EISA 2020-2021 – Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

 

Acest ultra teleobiectiv cu zoom va fi apreciat de cei care iubesc natura, sporturile sau fotografia în aer liber, dar care nu vor obiective grele. Este foarte accesibil și ușor pentru clasa lui, dar livrează o acuitate foarte bună chiar și la o deschidere completă a diafragmei, ceea ce este foarte important pentru un obiectiv care va fi folosit între 400mm și 600mm. Autofocus-ul este foarte rapid, iar inelul de zoom se mișcă fluid de la 200mm la 600mm.

 

Sony 200-600 a fost testat inca de la lansare ( Vezi Review ).

CEL MAI BUN OBIECTIV SUPER-ANGULAR EISA 2020-2021 – Sony FE 20mm F1.8 G

 

Sony FE 20mm F1.8 G este un obiectiv excepțional, compact și ușor, care oferă imagini extrem de clare în toate zonele cadrului, chiar și la f/1.8. Design-ul optic beneficiază de elemente asferice avansate și sticlă cu dispersie foarte mică pentru o calitate excepțională a imaginii de la un colț la altul al cadrului, cu distorsiuni minime și suprimând aberațiile cromatice. Diafragma cu 9 lame permite fotografilor să creeze imagini fantastice cu un fundal neclar.

 

Video cu acest obiectiv gasiti pe canalul de Youtube ( Click aici pentru a viziona ).

 

 

Produsele Sony listate pentru a fi premiate in acest an au fost deja testate aici pe blog si pe canalul de Youtube ( Abonati-va AICI ). Pot sa reconfirm spusele celor de la EISA in mare masura. Echipamentele Sony sunt disponibila in Romania pentru achizitie de la F64 ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ).