,

Sony FE 35mm F1.4 GM a fost lansat – Cel mai performant 35 mm pentru camerele Sony

Share

Sony anunță astăzi lansarea noului obiectiv FE 35mm F1.4 GM este esențial pentru utilizatorii camerelor Sony cu montură E, deoarece, utilizat în combinație cu body-urile Sony, acesta oferă capabilități de focalizare îmbunătățite. – perfecte pentru utilizări foarte variate, precum imortalizarea de peisaje, portrete și fotografie de stradă, atât în ceea ce privește fotografiile, cât și în cazul înregistrărilor video.  


 

Design-ul optic avansat Sony și tehnologia proprie de fabricație oferă o rezoluție extraordinară și o performanță de focalizare extrem de precisă, într-un obiectiv compact care se potrivește confortabil în mână, cântărind doar 524 de grame și cu dimensiuni reduse, 76 mm diametru x 96 mm și un diametru al filtrului de Φ67mm. Obiectivul FE 35mm F1.4 GM este construit pe baza unei tehnologii optice avansate care oferă un contrast uimitor și o rezoluție la superlativ. Obiectivul FE 35mm F1.4 GM oferă un mecanism de deschidere a diafragmei aproape circular, datorită construcției sale cu 11 lame. Controlul minuțios al aberațiilor sferice, atât la nivel de design, cât și în stadiul de fabricație, contribuie la un efect bokeh frumos specific gamei G Master, care pune cu adevărat în evidență subiectul fotografiei. 

 


 

Două dintre motoarele liniare XD Sony (dinamică extremă) oferă o eficiență extrem de mare necesară pentru realizarea autofocalizării (AF) și urmăririi precise – având ca rezultat o rezoluție uimitoare indiferent de distanță. Algoritmii de control de ultimă generație, dezvoltați special pentru motoarele liniare XD, îmbunătățesc timpul de răspuns în ceea ce privește controlul, dar și precizia, minimizând, în același timp, vibrațiile și zgomotul, pentru o performanță de autofocalizare fluidă și silențioasă.Motorul liniar de răspuns MF este ideal pentru efecte de focalizare creative în cazul înregistrării video, pentru că asigură răspunsul inelului de focalizare la mișcări fine, pentru focalizarea manuală. Rotația inelului de focalizare se traduce direct într-o schimbare corespunzătoare în procesul de focalizare, așadar controlul este unul imediat și precis.  

 

 

 

Noul obiectiv FE 35mm F1.4 GM va fi disponibil la finalul lunii ianuarie  la un preț aproximativ de 8200 RON. Obiectivele Sony G-Master sunt disponibile la pot fi achizitionate de la F64 ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ) Pana apare pe raft va invit sa cititi articolul cu 600 mm F4 ( vezi articol ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut