Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II​ este acum disponibil – Un Zoom F2.8 din seria G-Master la ~1 Kg

Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS ll este cel mai nou teleobiectiv din seria G-Master. Noua generatie oferă o combinație de rezoluție, calitate si greutate redusa.  Conceput special pentru a se potrivi perfect alături de camerele Sony cu montură E, modelul FE 70-200mm F2.8 GM OSS ll oferă o calitate optică și performanță avansată de autofocalizare. Sony continuă să îmbogățească sistemul Alpha și adaugă, astfel, obiectivul cu numărul 65 din gama celor cu montură E.

 

 

Noul FE 70-200mm F2.8 GM OSS ll livrează o calitate excelentă a imaginii cu rezoluție înaltă și claritate desăvârșită. Utilizatorii se pot aștepta la o imagine clară și curată pe întreaga suprafață a cadrului și la orice nivel de zoom, chiar și atunci când diafragma e deschisă la maxim. Modelul FE 70-200mm F2.8 GM OSS ll dispune și de două elemente sferice din sticlă ED (dispersie extra-scăzută) și două elemente sferice din sticlă Super ED pentru a reduce semnificativ aberațiile cromatice, fără efectul de colour bleeding. Pentru a evita efecte nedorite de flare și ghosting în condiții problematice de luminozitate, acoperirea unică Sony Nano AR Coating II.

 

 

Tehnologia de ultimă generație a modelului FE 70-200mm F2.8 GM OSS ll pune în valoare toate avantajele camerei alături de care este folosit obiectivul. Noul obiectiv folosește 4 motoare liniare de tip XD (dinamică extremă) de la Sony pentru autofocalizare extraordinar de precisă și rapidă, făcându-l mai rapid de aproximativ 4 ori și cu o performanță de urmărire cu 30% mai mare, comparativ cu modelul precedent. Atunci când este utilizat împreună cu flagship-ul Sony, Alpha 1, FE 70-200mm F2.8 GM OSS ll este capabil de fotografiere în rafală la viteze extrem de mari, până la 30 fps. Funcționalitatea de urmărire cu Auto Focalizare este impecabilă și este disponibilă chiar și atunci când este utilizat un teleconvertor.

 

FE 70-200mm F2.8 GM OSS II​ este cel mai ușori obiectiv telefoto cu zoom cu o deschidere a diafragmei F2.8 din lume și este cu aproximativ 29% mai ușor decât modelul precedent, având o greutate de aproximativ 1,045 grame. Noul obiectiv include funcții de focalizare realizate pentru a susține nevoile profesionale ale utilizatorilor precum DMF permanent, răspuns natural și liniar la focalizarea manuală și un comutator pentru limitarea intervalului de focalizare. FE 70-200mm F2.8 GM OSS II include și trei butoane personalizabile de focus hold care se află la o distanță de 90° unul față de altul, pentru acces facil și control la îndemână atunci când fotografierea se realizează orizontal, vertical sau în orice alt unghi.

 

FE 70-200mm F2.8 GM OSS II​ dispune și de un buton pentru comutare clic ON/OFF și de un comutator pentru blocarea irisului, pentru control flexibil și rapid al diafragmei. Inelul de deschidere a diafragmei poate setat pe modul click, pentru a oferi feedback tactil la fotografierea de imagini statice sau poate fi setat pe OFF. Gradul de rezistență la acționare al inelului de zoom este optimizat și include stabilizarea imaginii cu MODE 3 pentru subiecții aflați în mișcare. Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II​ a fost conceput pentru fiabilitate chiar și în cele mai provocatoare medii de utilizare. Dispune de rezistență la praf și umezeală, la fel ca FE 400mm F2.8 GM OSS ( vezi review )  și FE 600mm F4 GM OSS ( vezi review ).

 

 

Noul obiectiv va fi disponibil începând din luna noiembrie la un preț aproximativ de 14.900 de lei și va putea fi achiziționat din magazinele dealerilor autorizați Sony. Echipamentele Sony sunt disponibile la F64 ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).