Sony lanseaza noul Action cam HDR-AS50

Include funcții de film excepționale și utilizare îmbunătățită pentru a vă asigura că nicio acțiune nu trece fără să o capturați

  • Advanced SteadyShot™ pentru filmări fără umbre, cu un senzor CMOS de 11,1 megapixeli, cu iluminare din spate și lentile ZEISS® Tessar pentru o rezoluție superbă a imaginilor
  • Zoom de până la 3x și două setări de unghi pentru o ajustare perfectă a câmpului
  • Carcasă îmbunătățită pentru utilizare mai bună și carcasă subacvatică pentru protecție până la o adâncime de 60 de metri
  • Funcții performante de filmare XAVC S cu bitrate de 50Mbps și înregistrare de mare viteză 120p/100p pentru filmări incredibile în slow-mo și posibilitate de time-lapse 4K cu ajutorul Action Cam Movie Creator

Noua cameră Action Cam HDR-AS50 de la Sony permite realizarea unor filmări uluitoare din perspectivă personală (POV), fie că vă aflați într-o călătorie, vă bucurați de un sport acvatic, de ciclism sau doar vă plimbați.

HDR-AS50 are un senzor CMOS de 11,1 megapixeli cu iluminare din spate, conectat la lentilele ZEISS® Tessar, care captează conținutul în rezoluție de înaltă definiție. Folosește sistemul avansat SteadyShot care este de trei ori mai puternic decât predecesorul său, folosit de asemenea pentru vârful de gamă FDR-X1000V. Acesta oferă înregistrări fără trepidații chiar în filmări de motocross sau peisaje de la înălțime.

HDR-AS50 2

Sistemul de stabilizare este deosebit de eficient în cazul vibrațiilor de amplitudine joasă care apar la folosirea unor drone sau elicoptere manevrate prin telecomandă. Captarea unor filmări clare și precise în sporturile de acțiune nu mai reprezintă acum o problemă, deoarece trepidațiile și umbrele dintr-o sesiune de parașutism, ciclism sau alergare sunt compensate eficient.

Cu HDR-AS50, ajustarea unghiului este posibilă prin intermediul setării „setare unghi” și „setare zoom”. Utilizatorii beneficiază de posibilitatea schimbării în două etape a unghiului, de la larg la strâns, având posibilitatea ajustării cadrului perfect din orice împrejurare cu o distorsiune redusă a imaginii pentru o calitate excepțională, indiferent de unghi. HDR-AS50 include de asemenea un zoom de 3X, care vă permite să vă apropiați și mai mult de acțiune.

 

Carcasa modelului HDR-AS50 a fost regândită cu accent pe ușurința utilizării. Este prevăzută cu o interfață de utilizare nouă, îmbunătățită și intuitivă, prin intermediul unor butoane și simboluri care permit schimbarea rapidă a setărilor, atunci când timpul este esențial. Utilizatorii pot controla Action Cam-urile cu smartphone-ul sau tableta și le pot porni sau opri când folosesc aplicația PlayMemories Mobile.

HDR-AS50 3

 

Camera beneficiază de un port USB în partea din spate care le permite utilizatorilor să conecteze un cablu chiar și atunci când este atașat un accesoriu, dând posibilitatea Action Cam-ului să fie alimentat cu o baterie mobilă chiar în timpul filmării. O mufă pentru trepied a fost introdusă pentru a elimina nevoia unui adaptor.

O parte dintre schimbările noului model de cameră au fost introduse în urma feedback-ului oferit de clienți, de la atleți la utilizatori ai modelelor anterioare. Sunete de utilizare cu intensitate ajustabilă, precum și trei lumini pe partea din față, spate și deasupra au fost adăugate pentru a permite o vizibilitate mai bună a statusului camerei, cum ar fi modul de înregistrare chiar și atunci când aceasta este amplasată pe o cască sau pe un ghidon.

Modelul HDR-AS50 vine cu o varietate incredibilă de funcții de film pentru imagini dinamice. Captura Time-lapse permite un interval de fotografiere de cadre fixe cu rezoluție de până la 8MP, ceea ce înseamnă că, deși Action Cam-ul înregistrează doar HD, atunci când imaginile sunt editate cu software-ulAction Cam Movie Creator, pot fi transformate ușor într-un clip time-lapse 4K uimitor. Clipurile time-lapse pot fi create și în format Full HD cu ajutorul aplicației Action Cam.

HDR-AS50 poate capta înregistrări cu o frecvență bitrate ridicată, la 50Mbps în format XAVC S, ceea ce vă permite să filmați cu detalii impresionante chiar și în cele mai complexe situații, cum ar fi apă învolburată sau mulțimi de oameni. Momente efemere pot fi acum captate în modul cinematic slow-motion, permițându-vă să aduceți o notă creativă acelor momente memorabile.

Software-ul Sony pentru creare de filme, Highlight Movie Maker, încorporează acum detectarea facială și asamblează automat un pachet evidențiat care poate fi vizionat și distribuit imediat. Filmările pline de acțiune sunt completate de sunet vibrant înregistrat cu un microfon stereo de o calitate ridicată, care vă permite să captați fidel sunetul valurilor care se izbesc de țărm sau râsetele copiilor.

HDR-AS50 1

HDR-AS50 vine cu o gamă largă de accesorii care vă ajută și mai mult să păstrați cele mai frumoase momente din viață. Pasionații de înot sau de scufundări beneficiază acum de o carcasă subacvatică pentru HDR-AS50 care permite filmarea până la o adâncime de 60 de metri. Carcasa este proiectată pentru a proteja Action Cam-ul de orice tip de deteriorare și este deci nu doar extrem de rezistentă, dar și complet imună la praf, apă sau șocuri. Lentila plată dedicată vă permite să captați imagini subacvatice incredibil de clare. Un sistem opțional de prindere Cap Clip (AKA-CAP1) este un accesoriu perfect pentru orice utilizare, de la călătorii la pescuit.

Noul Action Cam HDR-AS50 de la Sony va fi disponibil în Europa începând cu luna februarie 2016.

Specificațiile tehnice complete pentru HDR-AS50 pot fi accesate aici.