Sony RX0 – Camera foto compacta submersibila pana la 100 metri

RX0 dispune de un senzor de imagine Exmor RSTM CMOS 1.0-type de 15.3 MP și de un obiectiv fix wide ZEISS Tessar T* 24mm F4, care permit captarea de imagini de rezoluție înaltă. Camera rezistă la scufundare în apă până la 10 metri adâncime, este rezistentă la șocul căderii de până la 2 metri și poate suporta o aplicarea unei presiuni de până la 200kgf/2000N. Suplimentar este disponibila carcasa MPK-HSR1  ce ofera posibilitate de filmare pana la 100 metri adancime.

VX3028_right.epsSony RX0 (1)

Camera foto RX0 oferă funcționalități de ultimă generație specifice seriei RX, adăugând un design robust și rezistență la apă, într-un corp ultra-compact. RX0 ofera posibilitatea inregistrarii fotografiilor și a seventelor video de calitate în orice condiții, inclusiv pe ploaie, în apă, în medii dominate de nisip și praf sau în scenarii în care se aplică forță asupra corpului camerei. De asemenea, RX0 dispune de funcția de înregistrare super slow motion ( 1000 fps). Ofera iesire 4K prin intermediul portului HDMI si profil S-Log2. Poate fotografia in format RAW cu o rafala de pana la 16 FPS.

 Sony RX0 (6) Sony RX0 (5)

Camera poate fi folosită în scenarii clasice sau poate fi cuplată cu alte camere, pentru a obține fotografii din mai multe unghiuri. Soluțiile care implică mai multe unități pot fi obținute prin conectare wireless, pentru mai multă flexibilitate, sau prin conectare prin cabluri, pentru un plus de fiabilitate. Greutatea camerei este de 110 grame, iar dimensiunile sunt 59mm x 40.5mm x 29.8mm.

 

Sony RX0 (3)

Seria RX este acum completa.

Sony RX0 va fi disponibila incepand cu luna Octombrie la un pret de 850 de euro in Europa .Seria actuala de camere RX1, RX10, RX100 este disponibila pentru achizitie de la F64 ( verifica oferta completa).