Sony A7R IV, A6600 si RX100 VII au fost premiate la TIPA 2020

Sony anunță că prestigioasa instituție Technical Image Press Association a recunoscut, încă o dată, inovația și performanța Sony în industria imaginii digitale, oferind companiei patru premii TIPA la ediția din 2020. Aceste premii au fost acordate camerelor Sony A7RIV, Sony A6600 si compactului Premium RX100 VII.

 

 

 Tehnologia Real-Time Tracking – O inovatie foto avansata

 

Tehnologia Sony Real-Time Tracking duce Auto Focalizarea la un nou nivel. Datorită funcției Real-time Eye AF (pentru oameni și animale), camera va detecta automat ochii subiectului atunci când aceștia sunt vizibili în cadru. Sistemul utilizează inteligența artificială și „învățarea” informațiilor despre subiect, inclusiv cele referitoare la culori, strălucire, distanță sau chiar tipare faciale și ale formei ochilor, pentru a menține focalizarea, oferind astfel autofocalizare reală și continuă, fără necesitatea de a comuta între diferite moduri AF.

 

Sony A9II - Sony 400 mm F2.8 G-Master (3)

Un scurt articol despre Sony A9II puteti citi AICI.

Sony A7R IV - 01 (4)

 

 

Sistemul dezvoltat de Sony este unul remarcabil care schimbă regulile jocului atunci când vine vorba despre viteza și precizia tehnologiei AF.

 

 

 

 

CEA MAI BUNĂ CAMERĂ PRO FULL FRAME: A7R IV

 

Sony α7R IV are un sensor full frame CMOS de 61.2MP care rivalizează cu senzorii de pe camerele de format mediu, într-un design mai compact, la care se adaugă modul de fotografiere Pixel Shift care combină până la 16 imagini cu rezoluție completă, oferind fotografii detaliate  de 240 Megapixeli. Funcționalitatea care oferă imagini de rezoluție foarte înaltă nu implică niciun compromis atunci când vine vorba despre capabilitățile de captare a imaginilor statice sau a clipurilor video: camera oferă fotografiere rapidă în rafală cu până la 10 cadre pe secundă și posibilitatea filmării 4K cu citire a pixelilor pe întreaga suprafață a senzorului. De asemenea, A7R IV încorporează și sistemul Sony Real-Time AF Tracking și două sloturi media compatibile UHS-II.

 

Sony A7R IV - 01 (8)Sony A7R IV Sample (7) Sony A7R IV Sample (6) Sony A7R IV Sample (2) Sony A7R IV (12)

Un review detaliat despre Sony A7R IV poate fi citit AICI ( vezi articol ).

 

 

 

CEA MAI BUNĂ CAMERĂ APS-C este Sony A6600

 

Camera Sony α6600 este ideală pentru captarea de imagini statice, cât și pentru înregistrarea de clipuri video. Camera este o soluție potrivită și pentru creatorii de conținut 4K, datorită sistemului de stabilizare optică pe 5 axe in-body (IBIS). Aceasta poate imortaliza până la 11 cadre pe secundă și este alimentată de o baterie puternică, din seria Z, care oferă camerei cea mai mare autonomie din clasa sa, încorporând, de asemenea, și cele mai noi tehnologii Sony precum: Real-Time Tracking AF, care ajută la realizarea unei tranziții fluide, de la urmărirea subiectului la detectarea facială și chiar a ochilor.

 

sony_alpha_a6600_mirrorless_digital_1502813 AngelBird V60 - X-T3 - A6600 - Sigma FP - A7III (1)

Un clip despre sistemul de autofocus al lui A6600 se poate gasi AICI ( vezi canalul de Youtube ).

 

 

CEA MAI BUNĂ CAMERĂ COMPACTĂ PREMIUM este Sony RX100 VII

 

Camera RX100 VII este dedicată celor care își doresc o cameră de buzunar cu obiectiv integrat care încorporează o gamă largă de opțiuni dedicate imortalizării de imagini digitale. Modelul oferă stabilizare optică a imaginii și oferă fotografiere continuă în rafală la 20 de cadre pe secundă. Numeroasele moduri dedicate diverselor scenarii de fotografiere și filmare, alături filmarea la calitate 4K precum și posibilitatea filmării cu încetinitorul cu până la 1000 de cadre pe secundă, fac din RX100 VII și un partener video excelent.

 

Sony RX100 VII (21)Sony RX100 VII (26)Sony RX100 VII (9)

Un articol complet despre RX100 VII poate fi citit AICI ( vezi produs ).

A7R VI, A6600 si RX100 VII sunt disponibile pentru achizitie la F64 ( vezi oferta ) si la eMAG ( vezi produse ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului. Va multumesc!

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).