,

Obiectivul Sphere Pro permite captura in 360° cu DSLR-ul

Publicat in

Share

Compania Sphere, specializata in optica pentru captura imaginilor in 360°, tocmai a lansat obiectivul Sphere Pro. Obiectivul poate fi atasat DSLR-urilor si permite captura imaginilor si secventelor video in 360° la o calitate superioara. Unghiul de cuprindere este de 360° pe orizontala si 180° verticala, acest  obiectiv va veni ca un real ajutor pentru cei ce realizeaza tururi virtuale si continut VR.  Totul va fi capturata dintr-un singur cadru direct din aparat. Rezolutia imaginilor realizate depinde de senzorul pe care este atasat obiectivul.

 

Specificatii Sphere Pro:

 

  • Obiectiv compatibil cu RED, Canon, Nikon, Sony, Panasonic;
  • Montura: Nikon F ce poate fi ataptata pentru orice sistem actual;
  • Diafragma F8 fixa;
  • Diastanta minima de focus recomandata de 101 cm;
  • Compatibil cu senzorii Full Frame si Crop;
  • Unghi de cuprindere: orizontal  360° x vertical 180°;
  • Dimensiuni: 198mm lungime x 150 mm diametru maxim;
  • Greutate: 1.8kg.

 

 

Galerie Foto

 

sphere pro

 

Asa arata noul obiectiv Sphere Pro.

Este util in realizarea secventelor de realitate virtuala cat si pentru tururi virtuale.sphere pro 2Obiectivul este unic in lume in acest moment.

Iata si primul video demonstrativ.

Cei de la Sphere Optics au disponibil noul obiectiv pentru vanzare in cantitate limitata, insa pretul nu este disponibil public. Sphere Pro poate fi si inchiriat pentru cei ce vor sa il incerce. Mai multe informatii despre inchirierea/achizitionarea lui sunt disponibile completand formularul de AICI.  In acest moment au in lucru un obiectiv pentru GoPro si pentru telefoanele mobile, asteptam cu nerabdarea anuntarea lor oficiala si disponibilitatea in Romania.

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut