Synology anunta noul sistem de operare DSM 7.0

Synology anunţă astăzi lansarea noului sistem de operare DiskStation Manager (DSM) 7.0 și o extindere majoră a platformei Synology C2 cu patru noi servicii cloud. Având ca focus îmbunătățirea securității, a capacităților de gestionare a sistemului și a îmbunătățirii colaborării în domeniul datelor, DSM 7.0 este un pas enorm înainte pentru gamele Synology de produse NAS.

 

 

Peste opt milioane de soluții Synology de gestionare a datelor au fost implementate în întreaga lume1, fiecare fiind alimentată de sistemul de operare DSM. Fiind cel mai mare sistem de operare NAS din lume, DSM combină în mod unic interoperabilitatea stocării, backup-ul și capacitățile de protecție a datelor, precum și soluțiile solide de sincronizare și colaborare pentru a face față mediilor de lucru și surselor de date din ce în ce mai variate. Add-on-urile dezvoltate de Synology, precum Synology Drive, suita Active Backup și multe altele, înregistrează mai mult de șase milioane de descărcări lunare.

 

 

DSM 7.0, următorul pas înainte pentru platformă, va fi lansat în 29 iunie. Lansarea împreună cu noua actualizare include servicii hybrid-cloud noi, precum:

 

  • Active Insight, o soluție de monitorizare și diagnosticare pe scară largă a dispozitivelor
  •  Hybrid Share, care combină soluții locale cu flexibilitatea de stocare şi capacitățile de sincronizare oferite de C2
  • C2 Identity, un „directory as a service” cloud hibrid pentru simplificarea gestionării domeniilor cross-site.

 

Alături de îmbunătățirile aduse platformei, cum ar fi suportul unor volume de până la 1 PB pentru sarcini foarte mari, DSM 7.0 aduce, de asemenea, îmbunătățiri la nivel de securitate prin intermediul Secure Sign-In. Acest nou sistem de securitate face ca autentificarea prin doi factori să fie simplă de utilizat. Noul sistem de operare DSM 7.0  a încheiat peste 7 luni de testare publică si va fi disponibil incepand cu 29 iunie pe toate dispozitivele actuale si viitoare de la Synology. Daca ai deja DSM 6.X o sa ai ocazia sa faci un upgrade in curand, dar totusi as mai astepta cateva saptamani dupa lansare, pentru a vedea cam cum se misca. Nu merita sa riscati arhiva cu date si fotografii imediat.

 

 

NAS-urile Synology sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti activitatea blogului. Va Multumesc!