ThinkTank Freeway Longhaul 75L si 50L au sosit pe Kickstarter

Cei de la ThinkTank fac genti, rucsaci si trollere de calitate, acestea combina materialele de calitate, un design ingenios si garantie extinsa de pana la 35 de ani. Pe vremea pandemiei, echipa ThinkTank nu a stat degeaba si a realizat o geanta de organizare universala. Produsul se numeste Freeway Longhaul si vine in variante de 50 si 75 de litri ca si capacitate. Freeway Longhaul este potrivita pentru pasionatii de fotografie cat si pentru cei care vor sa isi tina lucrurile personale si sportive organizare in masina sau acasa. Cu acest anunt, ThinkTank pare ca se orienteaza sa realizeze produse pentru sportivi si persoanele care calatoresc mult. Freeway Longhaul este disponibil acum pe Kickstarter ( Sustine Aici ).

 

ThinkTank Freeway Longhaul - 04

 

Specificatii cheie Freeway Longhaul

 

  • Este disponibil in capacitati de 50 si 75 de litri;
  • Poate folosi ca geanta fara capac sau cu capac textil ( duffle bag );
  • Pretul variantei de 75 litri este de 150$, iar 50L are un pret de 120$ ( preturi de SuperEarly Bird )
  • Ofera buzunare laterale pentru organizare cat si 4-5 compartimente principale.
  • Are curea de umar pentru transport.

 

 

 

ThinkTank Freeway Longhaul - 03

In ambele fotografii de mai sus se pot observa cantitatea imensa de lucruri care incap intr-un Freeway Longhaul de 75 litri.

75L (1) 75L (2)

Longhaul 75L este cea mai mare geanta din serie.

LongHaul 50L (3) LongHaul 50L (2) LongHaul 50L (1)

Longhaul 50L este o varianta cu 33% mai compacta.

 

 

Freeway Longhaul se anunta a fi o geanta de organizare excelenta pentru mersul la plaja sau in cele mai diverse aventuri. Capacitatea enorma de stocare si materialele de calitate tipice ThinkTank vor oferi protectie si durabilitate in timp. Proiectul poate fi sustinut AICI ( vezi campanie ) timp de inca 29 de zile. In primele 2 ore suma iniatiala a fost stransa, dar inca mai este timp sa luati la pret redus produsul. Va asteata niste pachete interesante.

ThinkTank Freeway Longhaul - 02

Pe blog am tot testat produse ThinkTank Photo, iar daca doresti sa le gasesti mai usor poti intra AICI ( vezi selectie ThinkTank ) si AICI ( vezi selectie MindShift ).