,

Timelapse la rezolutie 10K

Publicat in

Share

Un time lapse cu o adevarata demonstratie de rezolutie iese la suprafata pe internet.

Joe Capra este un fotograf specializat in time-lapse-uri de inalta definitie, iar cu ajutorul unui aparat de format mediu de 80 megapixeli a creeat un time lapse cu ajutorul unui PhaseOne IQ180  cu o rezolutie video de 10K ati citit bine 10K ( mai exact 10328×7760 pixeli ) si noi care credeam ca 4K este la moda. Partea proasta este ca nu exista nimic pe piata care sa redea aceasta rezolutie imensa asa cum ar trebui pe un singur display, dar ne putem imagina cate detalii poate contine un astfel de video.

 

El a fotografiat 5 scene in Rio De Janeiro din Brazilia, fotografiind totul la o rezolutie  10328×7760 in format RAW. Pe parcursul video-ului el va da zoom pentru a vedea vastitatea detaliilor prezente. Enjoy

 

Postprocesarea imaginilor a fost minimala care a constat in mici ajustari de Curves – Saturation si Sharp. Calitatea este uimitoare dupa cum puteti vedea, puteti obtine usor 7-8 imaginii full HD din fiecare fotografie sau 5-6 imagini 4K cu usurinta.

 

 onea

Imagine originala fara zoom care ne arata intreaga scena

oneb

Zoom 100% in partea de sus a dealului.

Parerile despre acest time-lapse le puteti lasa in sectiunea de comentarii.

Surse ( ( SCIENTIFANTASTIC si Gizmodo)

Mai multe din

,

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut