Gama de obiective Sony G este mai bogata cu trei modele compacte

Sony lansează astăzi trei noi obiective din seria G care se alătură gamei de obiective cu montură E. Sony FE 50mm F2.5 G , FE 40mm F2.5 G  și FE 24mm F2.8 G. Toate cele trei obiective oferă o calitate ridicată a imaginii într-un design ușor și compact, perfect atât pentru fotografii, cât și pentru videografii care își doresc să obțină fotografii spectaculoase și, în același timp, să se bucure de mobilitate. Obiectivele sunt lansate împreună, ca un set perfect pentru realizarea de fotografii și clipuri video și sunt destinate unei game largi de utilizări, inclusiv fotografiere instantanee, portrete și fotografii de peisaj.

 

 

Fiecare dintre aceste trei noi obiective fixe oferă o distanță focală pentru orice necesitate, de la distanța de 50mm, cea mai bună pentru portrete, la cea de 40mm – optimă pentru imaginile statice și pentru filmare, și cea de 24mm, ideală pentru peisaje. Cu o operabilitate intuitivă și o calitate superioară a construcției, acestea formează un set fantastic de obiective. Mai mult, cele trei obiective au aceeași dimensiune (68mm diametru x 45mm), același diametru al filtrului (49mm) și toate au aproape aceeași greutate (FE 50mm F2.5 G 174g, FE 40mm F2.5 G 173g și FE 24mm F2.8 G 162g), dar și focalizare internă. Acestea au același design exterior elegant, dar distanțele focale sunt marcate clar pentru comutare rapidă.

 

 

Modelele FE 50mm F2.5 G, FE 40mm F2.5 G și FE 24mm F2.8 G oferă calitatea de top a imaginii caracteristică obiectivelor din seria G, fiind în același timp compacte și ușoare.Elementele asferice asigură permormanță de top a rezoluției de la un colț la altul al imaginii, chiar și la ce mai mare deschidere a diafragmei cu adâncime mică a câmpului. Utilizatorii se pot bucura acum de fotografiere la o rezoluție excelentă, într-un design compact. Toate cele trei obiective au fost atent proiectate pentru mobilitate optimă și sunt suficient de compacte și de ușoare pentru a se potrivi în orice locație. Indiferent dacă fotografierea este realizată cu un body full-frame sau cu unul APS-C pentru portrete, peisaje, instantanee, filme cu un gimbal sau în multe alte scenarii, dimensiunea și greutatea sunt perfect echilibrate.

 

 

În ciuda dimensiunilor lor compacte, obiectivele dispun de un buton de focus hold, un comutator pentru determinarea modului de focalizare, un inel ce permite controlul intuitiv al diafragmei și un buton cu operare comutabilă, multiclick sau fluid, pentru determinarea deschiderii diafragmei. Butonul de focus hold poate fi personalizat din meniul camerei și i se poate atribui o funcție preferată de către utilizator. Diafragma poate fi operată în trepte sau în mod continu, pentru filmări, utilizând comutatorul dedicat.

 

Exteriorul de aluminiu și sigla Sony gravată pe fiecare dintre ele oferă un finisaj premium, sofisticat, precum și rezistență și durabilitate sporite. Convenabil, diametrul monturii pentru filtre de pe obiectiv este același cu al celei de pe parasolar (49mm), permițând ca același capac și filtru să fie atașat atât pe parasolar cât și pe obiectiv. Obiectivele sunt, de asemenea, concepute pentru a rezista la praf și umezeală, în așa fel încât să poată fi utilizate în orice mediu exterior, indiferent de condiții.  Obiectivele FE 50mm F2.5 G, FE 40mm F2.5 G și FE 24mm F2.8 G dispun de două motoare liniare pentru a oferi autofocalizare (AF) rapidă și precisă cu performanțe excelente de urmărire.

 

 

Obiectivele FE 50mm F2.5 G, FE 40mm F2.5 G și FE 24mm F2.8 G vor fi disponibile începând cu luna aprilie 2021 în magazinele dealerilor autorizați Sony, la un preț aproximativ de 3400 RON fiecare. Echipamentele Sony sunt disponibile la F64 ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).