,

Tuburile RGB Vibesta Peragos anuntate pe Indiegogo

Share

Vibesta produce lumini cinematice de calitate, nu testat nimic de la ei pana acum, dar pe noile tuburi Vibesta Peragos as vrea sa pun mana. Ei au anuntat proiectul pe Indiegogo ieri tuburi RGB, mai exact au anuntata 2 modele RGB. Acestea vin in dimensiuni de 62 cm si 120 cm atat in variante colorate cat si standard. LED-urile sunt capabile sa varieze temperatura de culoare de la 2700 Kelvin la 13000 Kelvin, pentru o libertate creativa extinsa. Rayzr Light Engine este procesorul care se ocupa de iluminare si managementul acesteia si al efectelor.

 

 

Dupa cum se observa si in imaginea de mai sus, tuburile Peragos sunt certificate IP66, iar asta permite integrarea in scene de fotografie/filmare unde ploaia face parte din decor. Vibesta 60C si 120C au 16, respectiv 32 de led-uri controlabile pentru aplicarea celor 16 efecte programate in lumina. Bateriile sunt detasabile pentru a putea face cele mai diverse setup-uri. Tuburile putand fi aranjate cu ajutorul adaptoarelor in patrate/triunghiuri si alte forme. Lumina emisa de tuburi este TLCI 93+ si CRI 96+ o fidelitate si consistenta a iluminarii.

 

Specificatiile cheie si preturile celor doua noi produse.

Preturile sunt pe masura dotarilor si calitatii produselor, aceste tuburi fiind unele cinematice si gandite pentru setupuri complexe.

Acumulatorii se pot incarca patru deodata, exact ca in cazul dronelor.

Prezentarea diverselor functii incluse in Peragos Vibesta.

 

Cele doua tuburi Peragos Vibesta sunt doua lumini dedicate videografilor si fotografiilor care lucreaza in studio si la exterior chiar daca ploua. Iluminarea RGB este controlabila prin aplicatie sau un router special pentru mai multe unitati  aranjate intr-un setup. Solutie utila in productia cinematica. Ramane de vazut daca ajung la testat daca reusesc sa ofere tot ce promit. In acest moment proiectul a depasit pragul de finantare pe INDIEGOGO, dar acum este moomentul oportun pentru ca voi sa puteti beneficia de aceste lumini la un pret mai bun ca cel de Retail ( dupa expirarea campaniei ). Puteti sustine proiectul AICI ( preturile variaza intre 199E si 1199E pentru diversele bundle-uri ). Restul detaliilor le gasesti in pagina proiectului….

 

 

 

 

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut