Ultimicron – noua generatie de vizoare electronice de la Epson

Publicat in

Share

Epson  a anunțat demararea livrărilor celor mai noi modele de ecrane de înaltă rezoluție, Ultimicron, destinate vizoarelor electronice ale aparatelor de fotografiat.

 

Epson a continuat să îmbunătățească performanța ecranelor sale Ultimicron, cu scopul de a reda imaginile naturale și frumoase, atât de necesare fotografilor în momentul în care privesc prin vizoarele electronice ale camerelor de fotografiat. Noul ecran Ultimicron, cu o diagonală de 0,66 inci, oferă o rezoluție de 4,41 de milioane de puncte (SXGA + (1400 X RGB X 1050) ) – dublă față de rezoluția produselor XGA – și oferă producătorilor de aparate de fotografiat o flexibilitate mai mare a designului optic (spre exemplu să poată alege dintre mai multe tipuri de lentile sau să ofere un factor de mărire mai mare).

Prin extinderea gamei de culori cu aproximativ 30% în comparație cu produsele existente, Epson permite utilizatorilor să ajusteze ecranul în funcție de culoarea lor preferată. Aceste specificații satisfac nevoile utilizatorilor avansați de camere cu vizor electronic.

Specificațiile noului ecran

Nume L3FJ63800C
Tip LCD Mod TN, strat de aliniere organic
Sistemul de culori Filtru de culori (RGB)
Pixeli efectivi 1400 x RGB x 1050 (SXGA+)
Dimensiunea ecranului (diagonală) 0,66 inci (1,65 cm)
Dimensiune pixeli 9.6 μm (3,2 x RGB) x 9.6 μm
Spațierea culorilor 98% din sRGB
Backlight Da
Luminozitate 650 cd/m2
Culori afișabile Aprox. 16,77 milioane de culori

 

Despre vizoarele electronice și ecranul Ultimicron de la Epson
Vizoarele electronice (micile ferestre de la camerele de fotografiat utilizate pentru a vizualiza subiectul unei fotografii) sunt folosite la camerele digitale și video care folosesc ecrane LCD. Avantajele vizoarelor electronice Ultimicron de la Epson constau în faptul că oferă rezoluție de înaltă calitate și că sunt foarte compacte. Aceste lucruri înlesnesc munca producătorilor care pot face aparatele de fotografiat mai compacte și ajută utilizatorii să focalizeze mai ușor obiectele dorite, atunci când fac o fotografie.

 

Ecran Ultimicron

Cameră care folosește vizorul electronic Epson Ultimicron

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut