Hai la WeddCamp alaturi de cei mai buni fotografi de nunta

In vara aceasta se organizeaza la Mamaia prima editie a conferintei WeddCamp. Este locul perfect de unde te poti incarca cu inspiratie si poti “culege” sfaturi de la cei 12 fotografi din România, Italia, Belgia și Marea Britanie.  Ei fiind aflati acum in plina activitate, sunt oameni de la care ai ce invata si merita sa ii cunosti personal. Fotografia de nunta din Romania a facut progrese uriase, este un progres bazat pe o mare dorinta de a invata. Daca iubesti fotografia si vrei sa traiesti din asta, nu trebuie sa ratezi aceasta intalnire menita sa aduca comunitatea fotografiilor de nunta din Romania mai aproape. Daca vrei sa te pui și mai serios pe invatat, nu pierde workshopul de pe 1 iulie al lui Daniele Vertelli ( mai sunt doar cateva locuri).

 

 

Iata fotografii prezenti la conferinta:

 

Lectori WeddCamp 2016

 

 

Portofoliile lectorilor sunt dovada clara a pasiunii si a perseverentei in domeniu. Oricare dintre noi pot ajunge la acest nivel, cu suficienta motivatie si perseverenta.

 

Conferinta WeddCamp se va desfasura pe durata a doua zile in Mamaia, intre 28-29 Iunie. Va fi urmat de un workshop alaturi de fotograful Daniele Vertelli ce se va desfasura in data de 30 iunie respectiv 1 Iulie. La finalul celor doua zile de conferinte, participanti sunt invitati la o petrecere pe plaja alturi de lectori.

 

Biletele se pot achizitiona de AICI la urmatoarele preturi:

  • Bilet la conferința WEDD CAMP 2016 28-29 iunie 2016 la un pret de 985 de lei;
  • Bilet la workshopullui Daniele Vertelli in data de 1 Iulie 2016 la un pret de 1125 de lei;
  • Sau ambele bilete pot fi achizitionate la un pret special de 1570 de lei( fata de 2110 lei ).

 

Iata ce este inclus in pretul biletului:

 

  • Conferinta de 2 zile;
  • Cafea si Pranz;
  • Traducere in limba Romana/Engleza dupa caz;

 

Informatiile legate de programul celor doua zile sunt disponibile   AICI.

 

Daca doresti sa participi, am vesti bune pentru tine, cititorule, folosind cuponul ghiduldslr.ro poti beneficia de o reducere a biletului pentru conferinta. Vei putea obtine un bilet la doar 625 de lei fata de pretul actual de 985 de lei, cuponul este valabil doar intre 18-28 Aprilie.

_________________________________________________________________________________________________

“Wedd Camp continuă campania de strângere de fonduri pentru Igor Schimbător, fotograf de nuntă din Republica Moldova care trece printr-o grea încercare în această perioadă.

http://bit.ly/1THtktT

Wedd Camp a donat deja 1000 € și va mai dona încasările din următoarele 9 bilete – Cristian Popa este primul fotograf de nuntă care a cumpărat un bilet folosind codul FIGHTFORIGOR. Luăm în calcul și donațiile de minimum 139 € (155 $ sau 625 lei) într-unul dintre conturile sale bancare sau de Paypal sau pe platforma generosity –> http://bit.ly/1WpSDAQ

Folosește la checkout –> https://www.weddcamp.com/shop codul “FIGHTFORIGOR”.

 

Ne vedem la WeddCamp!