WEDDCAMP WINTER SESSION, workshop 4 in 1 pentru fotografii de eveniment

Weddcamp Winter Session este evenimentul pe care nu trebuie sa il ratati. Spun asta deoarece acolo aveti ocazia sa va perfectionati in fotografia de eveniment alaturi de Marian Sterea, Marius si Gabriela de la Photochic.ro, Irina si Robert de la Cromatica.ro si Marius Tarcea de la imagia.ro. Fotografii mentionati vor sustine fiecare cate un workshop de o zi unde va vor arata cum fac fata provocarilor pe care fotografia de nunta le arunca in directia lor. Este un eveniment dedicat tuturor fotografilor de nunta ce vor sa isi imbunatateasca modul de lucru in totalitate.

Iata ce vei putea invata in decursul celor 4 zile:

 

• Tehnici de posing si iluminare cu camera in mana si feedback la fiecare pas. Marian Sterea te va invata sa pui in valoare lumina si sa o stapanesti.

weddcamp winter session (4)

 

• Editarea fotografiilor alaturi de Irina si Robert (Cromatica). Un workflow complet, ce cuprinde toate etapele procesarii unei nunti.

 

weddcamp winter session (3)

 

• Marius si Gabi (Photochic) te vor ghida prin procesul de creatie al fotografiei perfecte. Compozitie, abordare fotojurnalistica, storytelling, dar si aspecte care tin de business-ul fotografiei de nunta.

 

weddcamp winter session (6)

 

• Productivitate, marketing si clienti extrem de multumiti. Invata cum sa iti conduci intregul business asa incat sa poti lucra cu maxim de eficienta. Narcis (Imagia) iti va propune retete verificate de productivitate, tehnici de marketing.

weddcamp winter session (5)

 

In aceste 4 zile de perfectionare vei avea ocazia sa dobandesti cunostintele necesare pentru a-ti construi sau a-ti consolida un business de succes in fotografia de nunta. Workshopurile vor acoperi intreaga gama de abilitati necesare pentru o performanta remarcabila in acest domeniu.

 

Iata cateva informatii legate de organizare:

 

  • Workshopurile vor avea loc la Bran, intr-o zona superba.
  • Weddcamp Winter Session va avea loc intre 21-24 februarie 2017.
  • Numarul participantilor este limitat la 30.

 

 

Pretul unui bilet este de 680 de euro, el fiind valabil pentru cei ce aleg sa nu participe si la Weddcamp 2017 ( cumpara bilet ). Insa daca va decideti sa veniti la Weddcamp aveti parte de un pret special de 590 de euro  Pretul include cazarea si masa, dar nu si bautura.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre Wedd Camp Winter Session completeaza formularul de AICI.

 

Ne vedem acolo!