Hai la WeddingStories in Cluj, intre 1-2 Aprilie – Inscrie-te la concurs!

Intre de 1 si 2 Aprilie, la Cluj, are loc WeddingStories. Aceasta conferinta de doua zile va fii sustinuta de peste 13 speakeri cu experienta in fotografia de nunta. Conferinta este un loc de întalnire pentru totii cei care sunt la inceput de drum in fotografia de nunta. Este oportunitatea perfecta pentru a te lasa inspirat de lectorii talentati ce au o experienta vasta in domeniu. Deasemenea, puteti pune intrebari legate de tehnica si echipamentul folosit, asadar veti putea trage singuri concluzii, despre ce echipamente vi se potrivesc din trusa actuala pe care o detineti.

Tot la WeddingStories puteti afla cum sa accesati fonduri europene nerambursabile pentru a transforma fotografia de nunta intr-o afacere de succes.

 

 

weddingstories (1)

 

 

Iata lista de Speakeri si portofoliile lor:

 

In perioada urmatoare vor fii anuntati si alti lectori participanti.

 

Pretul unui bilet de participare la WeddingStories este de 200 lei pentru doua zile, iar inscrierile se pot face AICI. Alte multe detalii despre organizare vor fi actualizate odata ce vor fii disponibile.

Concurs

 

Organizatorul conferintei WeddingStories ofera prin concurs un loc gratuit unui cititor norocos al blogului. Iata ce trebuie sa faci pentru a castiga:

 

  • Distribuie acest articol pe facebook pentru a putea fi vazut de prietenii tai fotografi;
  • Inscrie-te la newsletterul blogului.

Dupa ce urmati acesti doi pasi sunteti oficial inscrisi. Inscrie au loc pana pe maxim 14 Martie, extragerea castigatorului urmand sa se faca pe data de 15 Martie cu ajutorul Random.Org.

 

Ne vedem la WeddingStories!