Workshop fotografie de nunta cu Ciprian Dumitrescu – Noiembrie 2017

Fotografia in Romania este privita mai mult ca un hobby decat ca o afacere din care poti sa traiesti si sa faci ceea ce iti place. Vino la workshop-ul sustinut de Ciprian Dumitrescu, unde in doua zile poti afla cum poti sa iti construiesti o afacere din fotografia de nunta in cativa pasi simpli.

 

Workshop Nunta Ciprian Dumitrescu 4

 

  • LUMINA este practic pensula fotografului. Cu ea desenam pe o panza neagra si scoatem in evidenta subiectul. Cum ne folosim de lumina naturala sau de cea artificiala!? Exista lumina proasta sau lumina buna pentru fotografie?
  • EDITAREA este elementul prin care aducem tusa finala unei fotografii. O editare buna face ca fotografiile tale sa fie cunoscute fara a fi nevoie de o semnatura. Este esential sa invatam sa editam bine si repede fara sa stricam fotografiile si sa ne formam un stil personal
  • BUSINESS – fotografia de nunta este o afacere, nu un hobby sau o iesire de week-end. Ea trebuie gandita bine pentru ati aduce venituri care sa fie sustenabile de-alungul anilor. Ce inseamna fotografia de nunta ca afacere, totul  de la echipament, relatii cu clientii, contracte etc.

 

Workshop Nunta Ciprian Dumitrescu 5Workshop Nunta Ciprian Dumitrescu

 

Daca vi se par interesante subiectele propuse si considerati ca va vor ajuta sa evoluati ca si fotograf va astepta cu drag in studioul propriu din Bucuresti. Mai multe detalii gasiti AICI. Ciprian Dumitrescu este fotograf de eveniment cu o experienta de peste 10 ani este membru al Fearless Photographers si ISPWP.

 

weddcamp ciprian