,

Yongnuo 85mm F1.8 – Obiectivul de 350 Euro cu Autofocus pentru Nikon Z

Publicat in

Share

Yongnuo 85mm F1.8 este cel mai nou obiectiv din portofoliul producatorului chinez de blituri. In ultimii ani au tot lansat obiective pentru Canon EF/Nikon F. Pare ca a sosit randul monturilor Canon RF si Nikon Z. Constructia optica are 9 elemente din sticla aranjate in 8 grupuri + o diafragma cu 8 lamele. Un astfel de 85 mm ar trebui sa ofere un bokeh placut indiferent de pret ( Vezi Review 85 mm pt Canon ).

 

Test de focus Nikon Z50 ( Aboneaza-te la canalul nostru AICI ).

 

 

Diafragma variaza intre F1.8 si F22, iar compatibilitatea cu filtre este de 58 mm. Motorul de autofocus este o dotare interesanta si sunt foarte curios cat de bine merge pe Nikon Z50/Z6 si altele. Distanta minima de focus este de 80 cm, iar inelul de focus manual cand nu este folosit dubleaza ca buton programabil pentru ISO, diafragma si alti parametri/functionalitati.

 

 

Greutatea lui Yongnuo 85mm F1.8 este de 405 grame, iar pe partea de dimensiuni, obiectivul vine cu diametru de 58 mm si 89 mm lungime. Este un obiectiv compact si numai bun pentru senzorii APS-C ( Nikon Z50 ) si Full-Frame pentru Z5/Z6/Z7. Il vad ca un obiectiv foarte fain si ieftin pentru portrete/peisaje la un buget redus.

 

 

Pretul lui Yongnuo 85mm F1.8 este de ~350$, dar prin Romania ma astept sa il vedem pe la 1500 Lei. Obiectivele Yongnuo sunt disponibile la iShoot ( Vezi Oferta )F64 ( Vezi Oferta ).Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului.

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).

 

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut